Jodlasty Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 Trafił mi sie wczoraj odblokowany procek XP1700 0,13 :) no nic nie trzeba byo z nim robic (łączyc L3) Procek wyglada normalnie nic tam nie widac Czy to możliwe że wyszłą jakas partia z odblokowanym mnożnikiem? Procek z marszu poszedł na 1750Mhz wszystkie mnożniki działają oprócz X14 bo przy takim mnożniku to bios go ustawia na 667Mhz :))))) Może to wina mojej płyty bo własnie na niej był on testowany. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 14x=5x :) To do krecenia duuuużym FSB np. na NForce2 :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 przydalby mi sie taki procek :D :P :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 z ile i gdzie go kupiłeś Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 czad to tak jak z pierwszymi duronkami niezly prezent mikolajkowy od Amd 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-i-T-E-R Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 Trafił mi sie wczoraj odblokowany procek XP1700 0,13 :) no nic nie trzeba byo z nim robic (łączyc L3) Procek wyglada normalnie nic tam nie widac Ja też wczoraj kupiłem taki sam procek i też jest odblokowany. Czy to możliwe że wyszłą jakas partia z odblokowanym mnożnikiem? Procek z marszu poszedł na 1750Mhz Mój procek chodzi na napięciu 1.65V na 1838 czyli 11x166. Standardowo ma napięcie 1.50V AMD nam zrobiło miłą niespodziankę na święta chyba ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wampir Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 To jak organoleptycznie rozpoznac na jakim jadrze jest 0,13 u ma inny kolor czy cus ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-i-T-E-R Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 To jak organoleptycznie rozpoznac na jakim jadrze jest 0,13 u ma inny kolor czy cus ? No 0.13um ma mniejszy rdzen, bardziej prostokatny. Posiada napis o modelu nie na rdzeniu a na takim czarnym polu co jest na procesorze. Palomino ma kwadratowy rdzen. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Zoidberg Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 A może to była wersja inżynieryjna? Albo odrzut z produkcji MP? :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pol Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 gdzie kupiliscie takie cos i za ile jesli mozna , 1,50v napiecie - jakie macie temperatury na cpu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 Mój procek chodzi na napięciu 1.65V na 1838 czyli 11x166. Standardowo ma napięcie 1.50V Piter jaka jest seria tego procka?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaVeN155 Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 Z jakiej serii jest ten odblokowany Athlon XP 1700+ 0,13u?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...