Skocz do zawartości
Elephant21

Grafika Na Agp

Rekomendowane odpowiedzi

Doszedlem do wniosku , ze moj komputer wymaga powaznej renowacji . Mam zamiar kupic dobra karte graficzna na ktorej kazda gierka bedzie chodzila plynnie i nie zacinala . Kilka najnowszych pozycji - FEAR i Quake 4 tylko mnie przekonaly , ze czas wydatkow nadszedl :sad: Interesuja mnie jedynie karty oparte na szynie AGP . Chce zmienic grafike - reszta kompa jest dobra !! Cena najlepiej aby nie przekroczyla 1800 zlotych . Czekam na wasze sugestie . Rozwaze kazda propozycje . Licze na dobre propozycje i ich uzasadnienia . Pozdrawiam serdecznie .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak, reszta jest dobra :roll: Szczegolnie ilosc ramu.

Zamiast silna karte, ktora bedzie sie dlawic kup 3 rzeczy :arrow: zasilacz, pamiatki i na koncu grafe.

Przydatne by bylo tez poczytanie tematow o ww grach.

1715891[/snapback]

W chwili obecnej mam 2 GB ramu - 2x1024 MB GEIL'a . Zasialacz tez mam nowy - chiefteca 400W. PISALEM , ze reszta jest OK :mur: . Chodzi mi o karte graficzna .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm ja bym za tą kasę rozglądał się za Geforce 6800Gt, jest nowocześniejszy od X850 ma PS 3.0, UltraShadow, HDPR i mniej sie grzeje, a po podkręceniu do 6800Ultra zostaje minimalnie za X850XT.

Rozglądnij sie po sklepach i Allegro. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zrodzil sie jednak "maly" problem . Gdzie dzwonie i pytam sie o GeForce 6800XT 256MB / 256bit slysze , ze nie maja i raczej nie beda mieli . Tak wiec prawdopodobnie czeka mnie zakup na allegro o ile wypatrze cos ciekawego . Najbardziej interesuje mnie karty od Leadtek'a ale zdobycie tej graniczy juz z cudem : :angry: Jesli wiecie gdzie mozna dostac te karty - prosze o linki !!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...