Elephant21 Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 Doszedlem do wniosku , ze moj komputer wymaga powaznej renowacji . Mam zamiar kupic dobra karte graficzna na ktorej kazda gierka bedzie chodzila plynnie i nie zacinala . Kilka najnowszych pozycji - FEAR i Quake 4 tylko mnie przekonaly , ze czas wydatkow nadszedl :sad: Interesuja mnie jedynie karty oparte na szynie AGP . Chce zmienic grafike - reszta kompa jest dobra !! Cena najlepiej aby nie przekroczyla 1800 zlotych . Czekam na wasze sugestie . Rozwaze kazda propozycje . Licze na dobre propozycje i ich uzasadnienia . Pozdrawiam serdecznie . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 Tak, reszta jest dobra :roll: Szczegolnie ilosc ramu. Zamiast silna karte, ktora bedzie sie dlawic kup 3 rzeczy :arrow: zasilacz, pamiatki i na koncu grafe. Przydatne by bylo tez poczytanie tematow o ww grach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elephant21 Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 Tak, reszta jest dobra :roll: Szczegolnie ilosc ramu. Zamiast silna karte, ktora bedzie sie dlawic kup 3 rzeczy :arrow: zasilacz, pamiatki i na koncu grafe. Przydatne by bylo tez poczytanie tematow o ww grach. 1715891[/snapback] W chwili obecnej mam 2 GB ramu - 2x1024 MB GEIL'a . Zasialacz tez mam nowy - chiefteca 400W. PISALEM , ze reszta jest OK :mur: . Chodzi mi o karte graficzna . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 Może to cię zainteresuje X850XT Asus Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elephant21 Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 Jest to dobra karta , ale co raz wiecej znajomych mowi mi o produktach nV :blink: Mam zamiar kupic nowa karte w ciagu 2 max 3 tygodni . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xan02 Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 Hmm ja bym za tą kasę rozglądał się za Geforce 6800Gt, jest nowocześniejszy od X850 ma PS 3.0, UltraShadow, HDPR i mniej sie grzeje, a po podkręceniu do 6800Ultra zostaje minimalnie za X850XT. Rozglądnij sie po sklepach i Allegro. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elephant21 Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 6800GT na AGP wcale nie jest prosto znlezc . Jest to dobra karta wiec jesli bym ja kupil nie mam zamiaru poczatkowo jej krecic !! Dotarlo do mnie kilka opinii iz 6800gt to bedzie dobry wybor . Podobno jest to najlepsza karta dostepna na AGP . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xan02 Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 Trafne spostrzerzenie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elephant21 Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 Zrodzil sie jednak "maly" problem . Gdzie dzwonie i pytam sie o GeForce 6800XT 256MB / 256bit slysze , ze nie maja i raczej nie beda mieli . Tak wiec prawdopodobnie czeka mnie zakup na allegro o ile wypatrze cos ciekawego . Najbardziej interesuje mnie karty od Leadtek'a ale zdobycie tej graniczy juz z cudem : :angry: Jesli wiecie gdzie mozna dostac te karty - prosze o linki !! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
war3 Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 są w komsadzie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elephant21 Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 Komsad ma siedzibe w Warszawie :cry: Zna ktos jakis sklep oferujacy te karty na Slasku ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...