leorole Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 (edytowane) Jak to cholerstwo odinstalować ? Zamelinowało się w systemie strasznie. Komputer znajomego. Jego córka nagrzebała i teraz mam komunikat, że nie mam wymaganych root certificate żeby wogóle cokolwiek zmieniać . No i mówi, że mam się zalogować jako administrator, ale przecież nawet na wbudowanym koncie administratora próbuję i nic. Próbowałem zrobić wg zaleceń na forum zonelabs, ale to nic nie dało. JAK WYWALIĆ "BRUTALNIE" ZONEALARM'a ?? Pomóżcie! Jak tutaj nie pomożecie to już nie wiem... chyba format... :mur: :mur: :mur: aha, system to XP Pro. Zapomniałem dodać że próbowałem go na chama usunąć z dysku, co oczywiście nic nie dało... ale też nie pogorszyło, bo nic się nie zmieniło... Edytowane 24 Października 2005 przez leorole Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 z rejestru wywaliles? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leorole Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 nie wiem z których rejestrów i co... wywaliłem co się dało z autostartu, z usług uruchamianych automatycznie... nawet zrobiłem naprawianie systemu z instalki winy ® i nic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...