mk1 Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 (edytowane) witam, od dzisiaj działamy z nowym rankingiem - 3dmark2003 i 3dmark2005 zachęcam do dzielenia sie spostrzeżeniami dotyczącymi driverów, taktowań zegarów itd. Edytowane 24 Października 2005 przez mk1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 ten opis do rankingu to jest plagiat skopowiany ode mnie :P ihihih no a tak serio to dał bym wiecej miejsc bo szybko to sie zapelni np 5 X700 bo to dosc popularne u nas. tak conajmniej 10 miejsc! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mk1 Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 ten opis do rankingu to jest plagiat skopowiany ode mnie :P ihihih no a tak serio to dał bym wiecej miejsc bo szybko to sie zapelni np 5 X700 bo to dosc popularne u nas. tak conajmniej 10 miejsc! 1716675[/snapback] jak sie zapełni to dodamy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 (edytowane) ja jutro jakos pomecze mojego choc jak sądze na I miejscu nie bede :P daj linka do rankingu w I topicu! Edytowane 24 Października 2005 przez Pageup Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pyrfee Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 (edytowane) No nareszcie ;) czekałem na taki ranking. Niebawem kupuję laptopa więc napewno wstawie tutaj swój wynik. Tez uważam, ze 10 pozycji w rankingu będzie w sam raz. Mk1 popraw linki do downloadu 3Dmarków. Edytowane 11 Grudnia 2005 przez Pyrfee Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...