Skocz do zawartości
Gość Dawidsfuturx

6800xt Czy Będzie Godnym Konkurentem X800gt?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, przeglądając allegro antknołem sie właśnie na tą aukcję

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=69364326

6800xt (pomijam nazwe aukcji :D) wydaje sie być idealną propozycją, jeżeli będzie możliwość odblokowania choc 4 potoków (na dodatkowe 8 nie ma co liczyć, chyba że bedą montować i nv41 i nv40, tylko, że nv wymaga mostka hsi, więc wątpie w to) i wysokiemu oc, za naprawden iskie pieniądze możemy mieć wypasioną karte graficzną, karty innych producentów, będą pewnie jeszcze tańsze, możę i mniej niż 600zł. Chciał bym, żeby ten topic się utrzymał, wydaje mi się, że nie popełniłem błędu go zakąłdając, bo jest to inny 6800 niż dotychczas, wsumie o x800gt/gto sie trzyma dobrze :D

Jeżeli ktoś miałby coś o tej karcie, test, recenzje, albo lepiej, jakby sam ją miał, to prosze opisywać co i jak.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gregu dlaczego szajs? może i gto jest lepszym wyborem, ale ejst droższy, tu masz sm3, sam chetnie gto bym kupił, ale msuze dowiedziec sie jak z modowaniem tej karty

Xan02 po czym to wywnioskowąłeś? po fusach w kawie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w 6800xt można odblokować dodatkowe potoki zalezy od złacza w AGP mozna nawet do 16/6 bo jest na NV40 a w PCI-E tylko do 12/5 :) i jescze podkrecic i jest juz wydajna jak 6800GT:D

1716377[/snapback]

mozesz czyms poprzec swoje slowa? jakies testy or sth?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...