Skocz do zawartości
trzepol

Radeon 9000 pilny wybor

Rekomendowane odpowiedzi

Musze sie zdecydowac jak najszybciej na Radka 9000 i mam do wyboru STlaba i Gigabyte.Wiec ktorego polecacie obie karty maja te same pamietaki 5ns Hynix nie wiem jak jest z taktowaniem dlatego prosze o jakis link z recenzja tych kart bo gigabyta gdzies widzialem ale nie moge sie doszukac teraz.Bede wdzieczny za adresy i opinie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A co za roznica czy 5 czy 4ns skoro nie podkrecisz tej karty na nowych sterownikach ?:)

PS : Nie slyszalem zeby ktos wyciagnal wiecej niz 230 na memkach

To w jaki sposob to podkrecac bo sciagnalem sobie sobie juz nowe stery i mam zamiar podkrecac.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzieki za opinie prawdopodobnie w srode bede mial Gigabyta i juz mysle o zmianie chlodzenia na moj coolerek od Boxa Celka bo tak mam na MX tylko pytanko czy rozstaw dziurek od mocowania radiatora jest w kazdej karcie taki sam a jak nie to ile cm ma przekatna ??????

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak slyszelismy ! zamow sobei builit by ati zagraniaca 8500 i bedzie cie kosztowac tyle co 9000 !

BTW mint = shit tak mowia osobiscie nie mialem do czynienei a nie mialem chyab sieciowki i sprawuja si neizle jak na karty za 15zł

a o graficznych muwia shit :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak slyszelismy  !  zamow sobei builit by ati  zagraniaca 8500 i bedzie cie kosztowac tyle co 9000  !

BTW mint = shit  tak mowia osobiscie nie mialem do czynienei a nie mialem chyab sieciowki i sprawuja si neizle jak na karty za 15zł 

a o graficznych muwia shit :-)

MINt jest spoko, nie opowiadaj, ze shit, mialem GF256 na pamieciach SAMSUNGA i krecila sie niezle ze 120/150 MHz na 160/195 MHz, a i Radki MINta sa spoko! Trzeba tylko patrzec jakie pamieci sa na karcie, ale to w przypadku kazdego producenta trzeba zrobic

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...