BILL_BLANT Opublikowano 16 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2002 DO [gluteus maximus] TO JEST INTEL A NAWET NIE DO [gluteus maximus] BO MOŻNA SIĘ POKALECZYĆ A JAK NIE MASZ NIC DO [gluteus maximus] KUP AMD A Z RESZTY PIENIĘDZY CO MIAŁEŚ NA INTEL >>> A WIDZISZ PODETRZESZ SOBIE DUPE :x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 16 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2002 DO [gluteus maximus] TO JEST INTEL A NAWET NIE DO [gluteus maximus] BO MOŻNA SIĘ POKALECZYĆ A JAK NIE MASZ NIC DO [gluteus maximus] KUP AMD A Z RESZTY PIENIĘDZY CO MIAŁEŚ NA INTEL >>> A WIDZISZ PODETRZESZ SOBIE DUPE :x Szkoda słów. Więc po co je marnuje......... Ps. To co napisałeś świadczy tylko o Tobie.... Rozwydrzony gimnazjalista i już... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2002 Mam nadzieje ,ze lisek przeniesie ten temat na oślą łączke :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 16 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2002 nie ma jak kulturka :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudoshin Opublikowano 16 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2002 nie ma jak inteligencja...a w zasadzie jej brak :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 16 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2002 DO [gluteus maximus] TO JEST INTEL A NAWET NIE DO [gluteus maximus] BO MOŻNA SIĘ POKALECZYĆ A JAK NIE MASZ NIC DO [gluteus maximus] KUP AMD A Z RESZTY PIENIĘDZY CO MIAŁEŚ NA INTEL >>> A WIDZISZ PODETRZESZ SOBIE DUPE :x Ja to poprostu kocham. Przychodzi jakiś 12 latek i się rzuca i potem będzie się podniecał że wszyscy jego posty czytają. Niech LISEK to wyrzuci Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 16 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2002 DO [gluteus maximus] TO JEST INTEL A NAWET NIE DO [gluteus maximus] BO MOŻNA SIĘ POKALECZYĆ A JAK NIE MASZ NIC DO [gluteus maximus] KUP AMD A Z RESZTY PIENIĘDZY CO MIAŁEŚ NA INTEL >>> A WIDZISZ PODETRZESZ SOBIE DUPE :x Czy ty masz jakieś kompleksy? Po co to w ogóle piszesz? Słyszałem takie rzeczy już setki razy, to po co to powtarzasz i robisz z siebie idiotę? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 16 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2002 Z pewnoscia pomylilo mu sie i to miala byc odpowiedz na jakis post :P Ale i tak bylaby to odpowiedz daleka od idealu :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gubernator Opublikowano 16 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2002 DO [gluteus maximus] TO JEST INTEL A NAWET NIE DO [gluteus maximus] BO MOŻNA SIĘ POKALECZYĆ A JAK NIE MASZ NIC DO [gluteus maximus] KUP AMD A Z RESZTY PIENIĘDZY CO MIAŁEŚ NA INTEL >>> A WIDZISZ PODETRZESZ SOBIE DUPE :x Co głupie to nieuleczalne... Są ludzie i parapety... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2002 Gr00bY Mazur"] DO [gluteus maximus] TO JEST INTEL A NAWET NIE DO [gluteus maximus] BO MOŻNA SIĘ POKALECZYĆ A JAK NIE MASZ NIC DO [gluteus maximus] KUP AMD A Z RESZTY PIENIĘDZY CO MIAŁEŚ NA INTEL >>> A WIDZISZ PODETRZESZ SOBIE DUPE :x Szkoda słów. Więc po co je marnuje......... Ps. To co napisałeś świadczy tylko o Tobie.... Rozwydrzony gimnazjalista i już... Ej jak ktos juz napisze takie glupoty to musi byc gimnazjalista?? :(. Ja ja chodze do ]I[ Gim i nie identyfikuje sie z takim palanetm i kretynem, ktory napisal ten topic. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 16 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2002 tak tak ośla łaka rulez Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZOh1w2 Opublikowano 16 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2002 Kurde coraz bardziej klimatyczni ludzie nawiedzają to forum ..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 16 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2002 Gr00bY Mazur"] DO [gluteus maximus] TO JEST INTEL A NAWET NIE DO [gluteus maximus] BO MOŻNA SIĘ POKALECZYĆ A JAK NIE MASZ NIC DO [gluteus maximus] KUP AMD A Z RESZTY PIENIĘDZY CO MIAŁEŚ NA INTEL >>> A WIDZISZ PODETRZESZ SOBIE DUPE :x Szkoda słów. Więc po co je marnuje......... Ps. To co napisałeś świadczy tylko o Tobie.... Rozwydrzony gimnazjalista i już... Ej jak ktos juz napisze takie glupoty to musi byc gimnazjalista?? :(. Ja ja chodze do ]I[ Gim i nie identyfikuje sie z takim palanetm i kretynem, ktory napisal ten topic. Ale on pewnie chodzi do 1-szej klasy gimnazjum. Ps. Niechciałem obrazić żadnego gimnazjalisty. Jeśli kogoś obraziłem to przepraszam :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 17 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2002 DO [gluteus maximus] TO JEST INTEL A NAWET NIE DO [gluteus maximus] BO MOŻNA SIĘ POKALECZYĆ A JAK NIE MASZ NIC DO [gluteus maximus] KUP AMD A Z RESZTY PIENIĘDZY CO MIAŁEŚ NA INTEL >>> A WIDZISZ PODETRZESZ SOBIE DUPE :x Powiedzial co wiedzial :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cana Opublikowano 17 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2002 jak zadowolony niegdysiejszy user koperka czuję się urażony :) a dla równowagi jestem jetzt od 4 generacji cpu user amd :) takich krzyczących i piszących posty o zerowej wartości merytorycznej i nawet nie ot ;) powinno sie izolować :) nawet na oślej łaczce / z wyjątkiem mnie / a własnie dlaczego to nie jest przeniesione? moderator się leni? ;) czy to tak dla podgrzania atmosferki :) pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 17 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2002 DO [gluteus maximus] TO JEST INTEL A NAWET NIE DO [gluteus maximus] BO MOŻNA SIĘ POKALECZYĆ A JAK NIE MASZ NIC DO [gluteus maximus] KUP AMD A Z RESZTY PIENIĘDZY CO MIAŁEŚ NA INTEL >>> A WIDZISZ PODETRZESZ SOBIE DUPE :x sie wie jakiś "fachórka" ha ha. tylko nikt go nie potrafi docenić :D :D :D :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brevis Opublikowano 17 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2002 Gościu chyba przed chwila nauczyl sie stukac po klawiszach i sie popisuje!!!!!!!!!Jak mozna takie <span style="color:red;">[ciach!]</span>ły wymyślic to nie wiem :D :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BILL_BLANT Opublikowano 17 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2002 :D I co was tak ruszyło ludziki macie żal kupiliście inntel i jesteście z góry na przegranej pozycji i mi tu piszecie że jakiś gimnazjalista))) dięki mam 6 latek :roll: he he i wiem jaki proc kupić a wy powyrzej 20 i nie wiecie to kto jest tu popaprańce he he hyba nie ja ??? co żegnam BILL_BLANT 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cana Opublikowano 17 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2002 wielce ciekawe że pisać się nauczył a czytać to juz nie :) a co mi tam pomabijam sobie statsy :) bo już mnie nudzi ten status co go mam :) pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mighn Taghor Opublikowano 17 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2002 Hmm - myśle że autot tej TFU-rczości wspomina czasy gdy papir do zadu był komfortem - ale się mu troche pomieszało bo w tedy ni jak procków o jakich pisze nie było. A tak pozatym po co ja na takie brednie odpowiadam? Chyba też nabijam posty :twisted: pozatem serwerek chwilowo pracuje bez problemów -więc brak roboty... :D a serwerki (wszystkie) na Intelach - i dlatego mi się nudzi.... Miałem coś na AMD na szczęście już go niema..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cana Opublikowano 17 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2002 :) no to i ja tez cosik napisze :) miałem cos kiedyś na intelu i na szczęscie już w domciu tego nie mam :twisted: ps bf6 to była fajna płyta zresztą jak wysztkie płyty abita aha a nie próbowałeś tego celka na coś wyżej niż fsb100 / mój chodził do 112 z lekkto podniesionym napięciem na be6-2/ pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kap00ch Opublikowano 17 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2002 hmmm....powyzszy przyklad inteligencji swiadczy o potrzebie oswiaty wyrazanej w naszym pieknym kraju :) sadze ze ten 'mily' pan byl z obozu pana leppera i zywi uraze o to ze jest analfabeta ze studzienki kanalizacyjnej nie wazne ile ma lat zreszta....inteligencja nie musi isc w parze z wiekiem ....i dziekuje za uratowanie honoru gimnazjalistow :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mighn Taghor Opublikowano 17 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2002 AMD - nowe procki są cool, 486 też, ale seria Kx była makabryczna :evil: Ponieważ dla mnie optimum na serwer to 100 - 300 MHz więc taki intelek 200 lub 233 MMX to rewelacja (byle na płycie było ich jak najwięcej) to samo z jakąś AMD K5 jest nieporozumieniem i to strasznym :evil: :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cana Opublikowano 17 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2002 tu muszę Ci przyznać racją z tym tylko ze k6 byłu ostatnimi prockami na super7 pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 17 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2002 olejcie go i tyle, koles jest dziwny, i ma komplexy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mighn Taghor Opublikowano 17 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2002 Wiem, ale K6 były równie udane jak K5 :( a w kwestji BF6 - nie mam zastrzeżeń, daje się na niej wszystko kręcić jak szalone... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mighn Taghor Opublikowano 17 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2002 olejcie go i tyle, koles jest dziwny, i ma komplexy A ja myśle że do tej pory udzielał się na www.wp.pl :idea: tam siedzą takie bu..e zębate i inne krety, i piszą co im tam popadnie byle głupio i wulgarnie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 17 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2002 :twisted: O CZYM ON DO NAS WOGÓLE ROZMAWIA...... :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mighn Taghor Opublikowano 17 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2002 :twisted: O CZYM ON DO NAS WOGÓLE ROZMAWIA...... :twisted: Nie wiem - ale z tego jego rzężenia wyszło pare mających sens maili - więc nic straconego a pozatym KONICZYNA CZERWONA RULEZ, KONICZYNA BIAŁA JEST DO D.... Prawda że intyligentne na równi z tym jego mamraniem :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubmich Opublikowano 17 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2002 AMD - nowe procki są cool, 486 też, ale seria Kx była makabryczna :evil: Ponieważ dla mnie optimum na serwer to 100 - 300 MHz więc taki intelek 200 lub 233 MMX to rewelacja (byle na płycie było ich jak najwięcej) to samo z jakąś AMD K5 jest nieporozumieniem i to strasznym :evil: :evil: No tak tyle ze k6-2, pomimo wad, przedluzylo zywot mojego kompa i ze 166 zrobilem 380 prawie za darmo. A to dalo naprawde duzo. Co prawda ten zestaw mam zamiar juz teraz zmienic ale 5 lat na jednej plycie glownej to jest cos. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...