luki48 Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 Siema! Mam pytanko. Niedlugo bede mial Procesor AMD Athlon 64 3200+ bulk (Socket 939) Venice i do tego plyte glowna DFI LanParty UT nF4 Ultra-D i mam takie pytanko bo ten procesor ma taktowanie 2000Mhz a slyszalem ze na tej plycie ten procek idzie super podkrecic. I tak do ilu Mhz by poszlo ?? Bede mial chlodzenie Zalman FS-C77 Fatal1ty. Prosze o szybka odpowiedz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki48 Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 no wiem. tylko jaka jest granica. jaki jest max bo na jednym moze byc na 2500Mhz a na innym 3.0Ghz. i nie znam sie na tym wiec pytam czy pojdzie chociaz o 1Ghz czy tak idze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki48 Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 aha. dobra dzieki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...