CaSspeR Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 Witam. Posiadam płytę główną Gigabyte GA-K8NF-9 nForce4-4X Socket939 DualDDR400 Serial ATA Raid Gblan FireWire Sound 8ch. ATX W menadżerze urządzeń pisze, że mam zainstalowan urządzenie podczerwieni. Chciałem sobie za pomocą tego zrzucić zdjęcia z komórki, jednakże gdy przystawiam komórke do kompa to nic sie nie dzieje. Czy ktoś mi może powiedzieć, w którym miejscu jest odbiornik podczerwieni i jak to zrobić, żeby działało wszystko?? Czy muszę jeszcze coś dokupić czy nie?? Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 Nic dziwnego ze sie nic nie dzieje :lol2: Musisz kupic czujnik podczerwieni ktory podepniesz do plyty i dopiero wtedy mozesz celowac telefonem w ten czujnik :D pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...