Chomal Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 Wie ktoś moze czy można podpinać dysk twardy i cd-rom na jedną taśme?? :huh: Słysząłem że następuje wtedy spadek wydajności. Czy to prawda?? I ewentualnie jak wielki spadek?? Z góry wielkie dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drozda Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 Podpiąć to można.... Ale spadek bedzie znaczny, ja np jak chciałem u siebie to sprawdzić, to po włożeniu płyty była mała zwiecha... komp zauważalnie wolniej chodził. Taki zamulony.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 Moc mozna ale takiego rozwiazania sie nie zaleca. Spadek wydajnoscibedzie niewielki przy normalnej pracy dysku ale juz np. podczas instalowaniu lub kopiowania czegos z cdromu wydajnosc bedzie spadala. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...