SetAdam Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 Witam. Mam windowsa 2000sp4 i nie widze tu opcji bramy internetowej tego routera:( W windowsie xp bez problemu można było przekierować porty na Bitcometa a tu nie wiem jak. Pomóżcie co mam zrobić, gdzie coś wpisać, jak przekierować te porty. Może potrzebne sa jakies sterowniki do obsługi tego routera to podajcie link jak macie. Dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 :rolleyes: http://www.portforward.com/english/routers...4K/BitComet.htm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SetAdam Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 Patrzyłem to ale u mnioe nie chce wejść na www nie wiem jaki adres. Podawałem adres 192.168.123.254 i wyświetla mi się komunikat o podanie usera i hasła. wpisuje admin /1234 i [gluteus maximus] . Można tez inaczej wejkść poprzez inny adres??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 przeciez domyslnie wchodzisz do panelu konfiguracyjnego tego routera wpisujac w przegldarce 192.168.2.1 a jak cos poprzestawiales i zapomniales hasla itp to tylko reset ustawien - poczytaj w instrukcji jak zresetowac router Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SetAdam Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 Chciałbym miec instrukcje naprawdę. Podpowiedz jak zresteowac ewentualnie tego routera ja nie mam pojęcia a pudełko z routera gdzieś się zapodziało i nie mam zielonego pojęcia gdzie jest. Potrzebuje programik do cracka do porttrigger albo jakiś inny programik do przekierowywania portów. Please Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 Chciałbym miec instrukcje naprawdę. .. 1717073[/snapback] http://www.edimax.pl/html/english/products/BR-6104K.htm prawy gorny rog Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SetAdam Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 Widziałem to juyż i nawet wiem gdzie mógłbym to resetnąc ale jest problem. Mi nie chce wejść w na stronke z tym adresem w windowsie zauwazylem ze nie mam zainstalowanego UnPnP może tu wina siedzi. Sory za utrudnienia. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SetAdam Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 Już się udało weszłem na drugim kompie do windowsa xp i w bramie internetowej przekierowałem na outer porty.:) Już wreszcie działa . Szkoda ino ze się nieda spod windowsa 2000.Dzięki za Odpowiedzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SetAdam Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 Znowu to samo porty się chyba zrestartowały z routera i [gluteus maximus] dalje nie jestem przekierowny. Najlepiej jakbym mógł zarządzać routerm spod windowsa2000. Niewiem czy trzeba instalować router czy on samoistnie się instaluje w systemie?? w menadżerze urządzeń widzę tylko sieciówkę i nic więcej. Może trzeba w sieciówce jakieś opcje uaktywnić??? Niewiem dobry stabilny system ale minus ten zasrany router. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 ... Najlepiej jakbym mógł zarządzać routerm spod windowsa2000. Niewiem czy trzeba instalować router czy on samoistnie się instaluje w systemie?? w menadżerze urządzeń widzę tylko sieciówkę i nic więcej... 1717335[/snapback] to sa routery zarzadzane przez www - nigdy nie bedziesz ich instalowal w windowsie - byly/sa routery na zarzadzane przez port RS232 ale ... to juz inna bajka nie wiem czemu nei mozesz wejsc przez windowsa 2000 - moze ma to zwiazek z portami do ktorych podpiales komputery - podepnij komputer z ktorego chcesz administrowac po 1 port dla LANu ewentualnie problem moze stanowic przegladarka - ja np nie moge administrowac moim D-Linkiem spod Opery Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...