Skocz do zawartości
bobekk

Co Wybrac

Rekomendowane odpowiedzi

witam

mam do wyboru athlona3000+ i 3200+ (oba 166mhz) roznica w cenie to ok 20zł ale jest taki problem ze to cala moja kasa(opcja3200+) czy jak wybiore 3000+ to duzo strace w stosunku do 3200+ czy roznica jest znikoma(20zł by zostalo na fajki chociaz-opcja3000+)no i wygrzebalem jeszcze2800+ nie M jak on wyglada przy tych procach..co byscie wybrali wiedzac ze jak wydacie cala kase na proca to do konca miech bedzie b.krucho.moze ten 2800+to tez dobry wybor? czy wypada blado przy tych 2-och

*wiem ze inwestowanie w S/A to klapa ale mam okazje...wiec prosze o pomoc(tylko te opcje wchodza w gre)

Edytowane przez bobekk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z mobilem i tą płytą może być mały problem, było o tym ostatnio pisane.

A z kręceniem Bartka 3000+ jak ma zablokowany mnożnik może też nie być tak łatwo na tej płycie (chyba że zrobisz mobila). Dlatego wziąłbym raczej 3200+.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam Bartona 2800+ ale śmiga u mnie jako 3000+. Nie ma kłopotu z podkręcaniem tego procka czy jego stabilnością. Zamierzam podnieść go do 3200+. Polecam...

1717519[/snapback]

Tylko?? Wiesz ja bym sie wkurzyl ale jednak to prawda, ze czym wiekszy procek tym gorzej sie kreci. W sumie to na mojego bartona2600+ wykreconego na 2350mhz nie mam co narzekac nie mobilnego i bez odblokowanego mnoznika.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko?? Wiesz ja bym sie wkurzyl ale jednak to prawda, ze czym wiekszy procek tym gorzej sie kreci. W sumie to na mojego bartona2600+ wykreconego na 2350mhz nie mam co narzekac nie mobilnego i bez odblokowanego mnoznika.

1723795[/snapback]

Po prostu nie kręce go więcej gdyż nie mam takiej potrzeby. :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...