gigant89 Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 jak w temacie ,poszukuje programu proknit,jesli ktos jest w stanie mi pomuc to bende bardzo wdzieczny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnyjava Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 ja tez ma ten sam problem i nc na ten temat nie wiem ale jak ty cos bedziesz wiedzial to daj znac na johnyjava@O2.PL LUB JESLI WISZ COS O MA6000- TO JEST NA UNIWERSALA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durek5 Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 www.google.pl twoim przyjacielem.Jeleni tu nieznajdziesz do szukania.Po wpisaniu w google nazwy programu wyskakuje dużo informacji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gigant89 Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 durek 5 jak jestes taki cwaniak to sprobuj znalezc proga,a nie info i nie wypisuj takich bzdur google twoim przyjacielem,lamy tak pisza! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...