irnlng Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 u mnie w lodzi -5 w sloncu. Jak zimno!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 U mnie kolo 0 :( Zima dobra dla O/C :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axcel Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 Mi termometr pękł tak zimno ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 12:40 ----> -7 stopni w skali Celsjusza :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 Mi termometr pękł tak zimno ;)bylem z psem. Tak wieje, ze az w pysk kluje. Do wieczora nie wychodze. Duzo alko dzis poplynie, bo inaczej to nie wiem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosmos Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 U mnie teraz w cieniu -8 C, a rano było o 7:00 aż -15 C Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 -7... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 -23 było o godzinie 3.45 a tera jest -15 :twisted: Nic tylko podkręcać!!! Kto przebije POLSKĄ SYBERIE? :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosmos Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 -23 było o godzinie 3.45 a tera jest -15 :twisted: Nic tylko podkręcać!!! Kto przebije POLSKĄ SYBERIE? :twisted:Gdzie ty mieszkasz? Czyżby okolice Suwałk!!! To u mnie było -15 i myślałem że to dużo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 Jak jedziesz do Bialego stoku to na 26km od Augustowa jest taka wiocha... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosmos Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 Ja też na wschodzie, ok. 30km od Terespola i granicy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 godz. 13.08 -6.5oC nic tylko otwierać okno i podkręcać hehe... teraz mam temp. norm. czyli 49-51oC a przy otwartym oknie spada do 43oC a jak podkręcam to nie przekracza 50oC ... patrzie podpis niżej ostatnia linijka :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 Ja mieszkam w Sztabinie a jak sądze to ty mieszkasz niedalego Dąbrowy białostockiej lub Czarnej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosmos Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 Ja mieszkam w Sztabinie a jak sądze to ty mieszkasz niedalego Dąbrowy białostockiej lub Czarnej...Chodzi ci o mnie? Bo jak tak to się mylisz gdzie ta Dąbrowa a gdzie Terespol. 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 :oops: pomyliłem się...ale i tak ja mieszkam tam gdzie w zime jest średnio -25*C (w nocy ofkozz...) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sz4r4k Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 -4 na wysokosci 3 pietra na dole bedzie jeszcze zimniej :) chyba sobie chlodniczke za okno wystawie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosmos Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 :oops: pomyliłem się...ale i tak ja mieszkam tam gdzie w zime jest średnio -25*C (w nocy ofkozz...)Ja pamiętam taką zimę ze bylo u mnie na termometrze o 7 rano -25 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 -8 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 ja mieszkam w Poznaniu i tak pizga ze nie chce mi sie wyprowadzac kobiety na spacer...a ona chce na zakupy... nie bierze karte i spada ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 u mnie za to jest zimno jak cholera, dobrze ze dzis niemusze leceic na uczelnie bo bym chyba zamarzl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatI Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 u mnie -12 now!! w sloncu!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 u mnie tera we wrocu -5 st.C Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 jutro mam byc gorzej. znaczyy zimniej, bo niektorzy sie ciesza :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurde_men(GROUND) Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 -15 nie wychodze dzis z domu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vedmin Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 Słońce jakie słońce, :D -13 i spada Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyTomHero Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 a ja mam tylko -1 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 jest zimno nie mam termometra podczas remontu budynku ktos sobie wzial Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 Super temat!!!! Jak tak bardzo chcesz wiedziec gdzie jest ile stopni, to wejdz sobie na http://pogoda.onet.pl/ Jak znam zycie zaraz dostane kupe bluzgow na priv, ze sie czepiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 Super temat!!!! Jak tak bardzo chcesz wiedziec gdzie jest ile stopni, to wejdz sobie na http://pogoda.onet.pl/ Jak znam zycie zaraz dostane kupe bluzgow na priv, ze sie czepiam sprecyzuj kryteria wg ktorych bedziemy oceniali rozne tematy .... stworz odpowiednia tabele z roznymi danymi wykresami itp gdzie bedzie mozna szukac roznych wspolczynnikow przydatnosci tematu itp ..... wtedy bedzie wszystko jasne ........ ps zadnych bluzgow ..... to nie fair Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 Super temat!!!! Jak tak bardzo chcesz wiedziec gdzie jest ile stopni, to wejdz sobie na http://pogoda.onet.pl/ Jak znam zycie zaraz dostane kupe bluzgow na priv, ze sie czepiam rozczulasz mnie (pozytywnie) :P bez bluzgow, takie Twoje zajecie, kazdy robi to co umie. joke. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...