TiGrey Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 kupiłem nie dawno grafe taką jak w podpisie zaczołem robić testy: najpierw Aqua- wszystko ok i w normie potem 01 niestety też w normie zapuszczam 03 a tu lol B) : <_< jak dla mnie to błąd ciekawy ale może mi ktoś wyjaśnic dalczego taki wynik ?? ps. nie wiedziałem gdzie to wrzucić więc jako coś to przerzućcie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skinny500 Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 Zbyt podkręcona grafa, zmieniło taktowania w trakcie testu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kocurek Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 to brak patcha 3.6 który eliminuje takie niespodzianki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweldrake Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 o fuckkk niezły wynik :) wsadź go do orba gwarantuje 1 miejsce na swiecie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boratsc Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 Zbyt podkręcona grafa, zmieniło taktowania w trakcie testu. no ja nie wiem czy taka za bardzo podkręcona yen radek to śmiga ponad 450 na rdzeniu i 550 na mem Ale zonk niezły :/ taki wynik to tylko na orba :) 1 miejesce na bank i spory zapas nad drugim Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweldrake Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 no mowie ci wpakuj na orba ten wynik !! niezla jazda bedzie :) ja moge byc twoim menagerem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TiGrey Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 Jak zapuścić na orba, bo mam tylko screena ?? zapisuje sie to jakoś w logu albo coś takiego ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek.t Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 (edytowane) Jak zapuścić na orba, bo mam tylko screena ?? zapisuje sie to jakoś w logu albo coś takiego ?? 1718167[/snapback] wez lepiej nie rób sobie jaj :D mi kiedys wyszło ponad 6k na moim radku, ale to tylko w jednym tescie jest bardzo duzo fps (w tym podczas którego sie zwiesi) reszta jest w normie, ale w sumie głupota dawać taki link na orba Edytowane 25 Października 2005 przez marek.t Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kocurek Opublikowano 27 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2005 orb nie przyjmie tego wyniku, bez patcha 3.6 nie zarejestruje go Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...