karolek Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 Moze ktoś z was posiada, zyczenia urodzionowe, w jakies ciekawej formie,... np prezenacji flash, powerpoint, filmu.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 google naprawde nie gryzie :google: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 Fajnie, nie gryzie ale moglbys [ciach!]a podac jak cos chce. Ludzie cczesto szukaja info i rozwala mnie wyjezdzanie z takim textem... az sie oburzylem i oplulem przez ciebie ;b Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 Chyba cos ci sie pomyllo, karolek chce jakies fajnie zyczenia itp a nie sam je robic ;b Czytanie ze zrozumieniem nie gryzie :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 (edytowane) prze bardzo http://www.123greetings.com/birthday/happy_birthday/ - i o co tyle krzyku ? :P Panowie spokój - beer for all and peace :) EDIT: Żeby nie było że mało: http://www.care2.com/send/birthday_humor_1.html a wystarczyło w google wstukać "happy birthday flash" :blink: Edytowane 24 Października 2005 przez janio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 (edytowane) O ile mnie pamiec nie myli, to w regulaminie jest wzmianka o tym, ze NIE WOLNO pisac tekstow w stylu "google nie gryzie" bez podania konkretnego odnosnika. Gość szuka jakichs ciekawych, niebanalnych pomyslow na zyczenia i wbrew pozorom nie jest prostą sprawa znaleźć cos na poziomie, wiec w/w teksty zostawcie dla siebie. Procenty powinny poleciec za to. Ciekawy jestem, czy gdyby to samo pytanie zadal jakis moderator to tez byscie odpisali "google.com" - ale "poczatkujacemu" to mozna jechac... EDIT: Heh, myslalem, ze a123 to jakis stary wyjadacz, ze tak sie rzadzi, a zarejestrowal sie raptem miesiac przed zalozycielem topicu :lol: Edytowane 24 Października 2005 przez und3r Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 może i jest wzmianka o tym, ale naprawiłem swój błąd i podałem linki :) imo wydaje mi sie że gdyby jakiś moder zadał to pytanie to przewałkowałby 100 razy google przed tym i jeszcze dopisałby ze na google nic nie znalazł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 (edytowane) może i jest wzmianka o tym, ale naprawiłem swój błąd i podałem linki :) imo wydaje mi sie że gdyby jakiś moder zadał to pytanie to przewałkowałby 100 razy google przed tym i jeszcze dopisałby ze na google nic nie znalazł. 1717147[/snapback] Nic do Ciebie nie mam :) EDIT: Z ciekawosci sam przed chwila przewertowalem kilka stron i nie znalazlem zadnego fajnego flasha po Polsku, wiec sprawa nie jest wcale taka prosta, jak mogloby sie wydawac. Co innego wierszyki - od cholery tego jest ;) Edytowane 24 Października 2005 przez und3r Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 (edytowane) Nic do Ciebie nie mam :) 1717150[/snapback] ja do ciebie też :) - peace :D EDIT: Bo najlepsze życzenia są własne :D Gotowce to mają o połowe mniej uroku, no ale zawsze liczy się pamięć :) Edytowane 24 Października 2005 przez janio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolek Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 (edytowane) dzieki za linki, a moze cos po polsku. Edytowane 24 Października 2005 przez karolek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 dzieki za linki, a moze cos po polsku. 1717184[/snapback] Wlasnie z tym jest gorzej:/ Potem jeszcze poszukam wiecej... Ps. Gdzie sie podzialy posty a123? ;) :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rocca Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 ktos tu sie chyba przestarszyl ze dostanie jakeis % ;];] racja, ciezko jest znalezc cos rzeczywiscie dobrego, a tym bardziej polskiego... fakt faktem, ze sam osobiscie wolalbym napisac cos od serca ;] nie ukrywam i wcale sie nie chwale, ale mam tam jakis talent do rymowania ;] ale to nie jest tu najwazniejsze! liczy sie wlasna inwencja! WLASNA!! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 (edytowane) Ale Piootrek wywołał rusznie, nagle wszyscy zaczęli szukać ;) a posty a123 wyszły na piwo ;) Żeby nie było OT: Najcemniej pod latanią http://www.100lat.pl/, a ściślej http://www.100lat.pl/kartki/urodziny/ :) EDIT: to jest dobre :lol2: http://www.100lat.pl/kartki/urodziny/owieczki_urodzinowe/ Edytowane 24 Października 2005 przez janio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...