greg505 Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 witam powiedzcie mi bo juz troszke szukalem ale nie znalazlem <_< czy na EduCd tylko bootujacej mozna udostepnic polaczenie internetowe(do win98)? od dzisiaj mam tego linuksa i juz caly dzien sie mecze z tym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lofix Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 a ma on jakiegos ogniomorka? (firewalla) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 ma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lofix Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 zdradzisz jakiego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 (edytowane) nazywa sie educd firewall ;) a wyglada tak firewall w windowsie to sie nazywa udostepnianie polaczenia, a tu nie wiem jak to zrobic ;/ ping z drugiego kompa na moj dziala ale netu tam nie ma Edytowane 25 Października 2005 przez greg505 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...