Andrz3j Opublikowano 16 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2002 Podczas uruchamaiania kompa zatrzymuje się on podczas testowania pamięci, wykrywania HDD, CD . Co z nim jest waszym zdaniem, zasilacz?? pamięci siadają.??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witchhunter Opublikowano 16 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2002 AMD/Intel? Jaki PSU? Mozliwe ze problem tkwi w pamieciach, sprobuj odpalic tylko z 1 koscia (jesli masz kilka), albo pozyczyc od kogos i wtedy sprobowac. Na zasilacz raczej bym nie stawiaj, gdyby to byla faktycznie jego wina, komp by sie nie wlaczal (np. znany syndrom wsrod AMD - krecace sie wiatraki i nic poza tym nie dziala). Zakladam, ze mozesz wejsc do biosa, sprawdz tam napiecia dla pewnosci Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2002 Ustaw pamięci na najdłuższe timingi i spróbuj. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrz3j Opublikowano 16 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2002 Proc to K6. Do biosu nie mogłem wejść... A kośc to pojedyncza 64 mb Własciwie zaraz po puszczeniu posta zresetowałem bios, wszedłem do niego sprawdziłem timingi ( wszytko domyślnie jest ustawione na jak najdłuższe timingi) i na razie chodzi ok.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...