MisiekLover Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 Zaczne od jego Histori po co ? no może wam to da jakomś wskazówke ... Kiedyś mialem na nim Win potem jednak pomyślałem nad linuxem i zrobiłem partycje pod linux kilka formatów z linuxem bo jakies błedy itd ... No ale się wkurzyłem i chciałem zainstalowac wina i ?? nie da rady Scandisk wykrywa jakies błędy no i nie puści go dalej ... Oczywiscie Format Całkowity zmieniłem wszystko na FAT 32 no i gdy zakupiłem nowy sprzęt podpiełem stary dysk i ? wykrył jedną partycje 7gb wklejam pliku tam jakies żadnych błędów potem puszczam z niego tą nute tez działa ... Ale Patrze do PM8 i Pisze Na Pasku BAD próbuje cos znim zrobic dalej BAD ... Czy Da się go może jeszcze jakoś naprawić ?? bo ta partycja 7gb mnie rozbroiła nie wiem co może z tym ale 40 gb zawsze się przyda :) Bardzo bym prosił o pomoc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 Sproboj HDDREGENERATOR ale nie wroze nic ciekawego jesli dysk jest uszkodzony mechanicznie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisiekLover Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 Własnie o to chodzi że mechanicznie jestem w 80% pewien że nie gdyż żeby Wogóle dysk jakos chodził to po linuxie ( jego całkowitym zniszczeniu) w pamieci dysku cos trzeba było usunac i kumpel mi tu usunoł i działam przez jakies 3tyg a potem znowu siadł i nic BAD hmm jakoś to pewnie sie da zrobić :) tylko że ja nie mam pojecia jak dlatego pytam Was ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...