Skocz do zawartości
MisiekLover

Dysk Samsung 40gbata

Rekomendowane odpowiedzi

Zaczne od jego Histori po co ? no może wam to da jakomś wskazówke ...

Kiedyś mialem na nim Win potem jednak pomyślałem nad linuxem i zrobiłem partycje pod linux kilka formatów z linuxem bo jakies błedy itd ... No ale się wkurzyłem i chciałem zainstalowac wina i ?? nie da rady Scandisk wykrywa jakies błędy no i nie puści go dalej ... Oczywiscie Format Całkowity zmieniłem wszystko na FAT 32 no i gdy zakupiłem nowy sprzęt podpiełem stary dysk i ? wykrył jedną partycje 7gb wklejam pliku tam jakies żadnych błędów potem puszczam z niego tą nute tez działa ... Ale Patrze do PM8 i Pisze Na Pasku BAD próbuje cos znim zrobic dalej BAD ...

Czy Da się go może jeszcze jakoś naprawić ?? bo ta partycja 7gb mnie rozbroiła nie wiem co może z tym ale 40 gb zawsze się przyda :)

Bardzo bym prosił o pomoc :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Własnie o to chodzi że mechanicznie jestem w 80% pewien że nie gdyż żeby Wogóle dysk jakos chodził to po linuxie ( jego całkowitym zniszczeniu) w pamieci dysku cos trzeba było usunac i kumpel mi tu usunoł i działam przez jakies 3tyg a potem znowu siadł i nic BAD hmm jakoś to pewnie sie da zrobić :) tylko że ja nie mam pojecia jak dlatego pytam Was ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi