blejdd Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 Hej! wybieram obudowe do komputera z pośród chieftecow i nie wiem na jaka sie zdecydowac... Zalezy mi na cichej pracy komputera i dobrym chłodzeniu. Prosze o wasze propozycje co do obudowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrog Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 a jak z pieniedzmi ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blejdd Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 do 300 zl. (max) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blejdd Opublikowano 27 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2005 Dobra obudowe juz wybralem. Chcialbym teraz kupic zasilacz o mocy minimum 450 vat (mile widziane wiecej) Bedzie on chodzil w obudowie : Chieftec BH-01BBB i pod bardzo dużym obciążeniem podzespołów komputera. Zalezy mi na bardzo, bardzo cichej pracy! Co byscie polecili??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...