Gość Pioorek Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 Witam. Jak w temacie. Mozecie pomoc w nazywaniu postaci? MAcie jakies ciekawe pomysly? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rocca Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 Chlopaku, rzadzisz w tematach ;] O jakie postacie konkretie Ci chodzi? W zaleznosci od gatunku, jaki reprezentuje dana gra postacie nazywa sie inaczej ;] Przynajmniej ja tak robie ;] Przeciez nie nazwe postaci z rpg tak samo jak w fpp lub scigalce;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 Ja tam zawsze urzywam swego nicka od 2 lat prawie [; Drunk_ZoZol i jest git [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rocca Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 Ja jak nazywam postacie w grach, to zawsze wczuwam sie w srodowisko... Jak chwile posiedze i nazwe postacie, to mi sie lepiej gram, bo jestem lepiej 'wtopiony' w fabule... ;] Po prostu - wedlug mnie - lepiej sie tak gra :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frankes Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 (edytowane) jesli do Fallouta Tatcis to polecam Doorok (do Mutanta), Molagi (Ghuul), Jord (człowiek) i moje: Helisk Gorba (Ghuul snajper prepercja 10!). Mój qmpel poleca ic też Goliat Doom a co do nazwisk: Helios, Doom, Gordl, UnderdDark, Bigfake. Ja w D&D miałem krasnoluda Dwalin Doretto wszsycy moi kompani się nabijali ze mnei :P Edytowane 24 Października 2005 przez Frankes Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 Ja gram samymi ludzmi w ft no i mam snipa ghula tylko wiec wiesz ;p Dzieki za "pochwaly" co do tematow - to ja! ;] A tak na serio to juz "problem" rozwiazalem i odswierzylem przestarzale nazwy charow. BTW polecam kazdemu te gre na mutli ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EsiuWWW Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 Ja zawsze nazywam postacie w sposób niech humorystyczny (przynajmniej dla mnie) tak więc nie zdiwcie się jak na CBN zoabczycie biegającego Mietka, Mariana, Bolka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Overclocked Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 Ja w diablo postacie nazywalem od imion postaci ze srodziemia;) Eowina, Draug itp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 Rulez Twoje tematy po prostu :|. Nazwij se nawet M@Ly, bedziesz przynajmniej mial renome prO, a nie amatora... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 do role-pleyów mieliśmy system rzucasz k6 - jeżeli wyrzucisz 6 koniec imienia 1-3 - spółgłoska 4-5 - samogłoska potem już losowanko kolejna liczba to samogłoska lub spółgloska odpowiednio w alfabecie super imiona z tego wychodziły ;] a jak sie potem namęczyć żeby to wymówić ;] np: flsarttpenm :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 Kurcze, za chwilę będą (a może już są ?) tematy: - doradzcie mi które skarpetki dzisiaj założyć - doradzcie mi którą tapetę sobie ustawić n/c A żeby nie było OT, to nazwa postaci zależy od portretu psychologicznego gracza: B) - chcesz być na luzie - Mietek - nie chcesz, żeby ludzie dowiedzieli się, że masz 13 lat - Mieczysław - chcesz budzić respekt - mI3eT3k_prO_3lo_g0ogle - chcesz, żeby wszystkie panny w grze były Twoje - boski_Mietek_BMW - chcesz mieć naaaaajwiększego skilla - Mietek_tweak - itd. itp. ... :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pain.exe Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 sam sobie wymyśl :evil: ja robie różnie - w R.O.S.E. byłem Zbysiem Butelką, w painkillerze jak widać - to ta gra mnie zainspirowała, w ET byłem Rolnikiem PL, w Warcrafcie Messerschmittem i painem.exe radź sobie sam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 Eh jakos ludzie sie wypowiadaja NORMLANIE i mowia o swoich postaciach, ale zawsze znajda sie jakies asy co musza powiedziec jaki to ktos nie jest zly. Ja juz nazwalem swoje postacie wiec "problem" z glowy ;] Nie wzdrygajcie sie tak. Ale chyba zostane w grach jednopostaciowych przy "piurku" ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 (edytowane) Ja sie w ET nazwałem AragornPL Edytowane 25 Października 2005 przez AragornPL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 (edytowane) ej sory.. uważam sie za inteligentnego człowieka.. ale przeczytałem ten temat i.. nie mam pojęcia o co w nim chodzi :D jeśli ktoś bardzo pragnie zweryfikować moją inteligencję to prosze bardzo :), ale nie w tym rzecz.. rzecz w tym, że nie kazdy zyje w Twoim srodowisku i widze ze niiektórzy piszą o całkiem różnych rzeczach :). No ale co sie dziwic.. jakie pytanie taka odpowiedź :wink: idąc moim prymitywnym rozumowaniem.. to ja tam swoje postacie nazywam po prostu .. PelzaK :) i musze przyznać ze wymiatają :D wiesz.. zawsze można otworyć ksiazke telefoniczną na dowolnej stronie i wybrać palcem osobe i masz.. Alberto Srapowoli :lol: Edytowane 25 Października 2005 przez PelzaK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 Hehe, akurat chodzilo o gre fallout tacics na mutli i chcialem odswierzyc stare chary. A postaci mam tak z 10 wiec mialem co glowkowac ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 (edytowane) Jak gra jest single to najczesciej daje imie Jonathan lub Lucas (najczesciej w rpg fantasy gram czlowiekiem/mezczyzna) a jak multi to Sz3l4_PL/Szela_PL lub zamiast PL XXL. Edytowane 25 Października 2005 przez Szela Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kenji Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 Pozor pozor!! Nabuchodonozor. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 jak grałem w ID2 to moja druzyna wyglądała mniej wiecej tak: Zbysiek bez nogi gumowy chomik latający ogórek kubus rozpruwacz(barb) chrupek niebieska apteczka :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghazi Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 Player1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 Nadaj wspaniały i przecudowny nick markoll :twisted2: a tak na serio: - pysio drinker - rencista - br0 drinker - ślimak - świecący wiataczek @Grzesiu: pr0 te nicki ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killua Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 Synkowi bym dal Alfred , a cooreczce Zdzislawa. A tak serio to Player, albo Default. polecam tez Plywajacy_zespol_modulu_zepsutego_pawiana_feat_kapitan_Niemo A tak serio 2x to jak ktos moze tyle grac i miec problem z wymysleniem nicka .Moze np to co U nas na komisji ktos dopisal kolo pewnego kandydata "Kaczy_ch...._na_2_nogach" a moze "Choose_Me_I_am_da_Ejm" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...