WoofeR Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 Witam, Czy istnieją konkretne sterowniki pod myszką Logitech Cordless Click! Plus Optical Mouse? MouseWare które pobieram z google.pl (podobno do Serwer 2003) dają taki o to rezultat: Dzięki za wszelkie podpowiedzi. ps. Nie wierze, aby do tego systemu nie było odpowiednich sterowników. Mam nadzieje, że mi pomożecie. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spieq Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 Daj we właściwościach zgodność z WindowsXP, u mnie na MX310 i Win2k3 dało pozytywny efekt. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WoofeR Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 Czasem zapomina się o najprostrzych rozwiązaniach ;) Dzięki spieq - działa ;) ps. Win2k3 jednak jest dużo stabilniejszy (oraz szybszy) od XP. Polecam... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spieq Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 To fajnie, co do opinii - się dołączam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...