ellahtiel Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 Witam! MAm stałe IP niestety zabanowane na tym czacie a bardzo bym chciał tam wejść z tego ip. Myślałem o zmiaie IP przez zmiane proxy ale po ustawieniu w roznych przegladarkach jest to niestety niemozliwe, probowalem juz na wszystkie sposoby- po prostu sie nie łączy, a proxy sa dobre... Co robic? Ip mam stałe, sieć multimedia gdynia... Help...! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 zwykle proxy puszcza tylko port www a o ile sie nie myle to te czaty wszystkie smigaja na jakims innym porcie. musialbys znalezc jakies takie cudowne proxy ktore by ten port tez potrafilo przesylac no i jakos zmusic przegladarke by to robila bo te chaty sa w jakiejs jave popisane i przegladarka moze nie miec wplywu na to jak sie laczy aplet z serverem chata. ale ja sie nie znam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...