FumFel_20 Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 Witam. Problem dziwny ale nie moge sobie z nim poradzić. POdam przykłąd: chcę usunąć wpis z rejestru, zaznaczam, wciskam delete, potwierdzenie i kiedy naciskam TAK zone alarm wywala pytanie ze regedit chce dostęp do netu.Kiedy naciskam DENY(czyli blokuj) to regedit wywala błąd ze niema dostępu do pliku.Dopiero jak zezwole to wpis wykasuje.Dzieje sie tak ze wszystkim.NP. instaluje gre, podczas instalacji wywala komunikat zone alarm, zablokuje i gry juz nie moge zainstalować.Dopiero jak dopuszcze aplikacje do netu to wszystko jest ok.Dodam ze na wcześniejszych wersjach tego nie było, dopiero na najnowszej :/ pomoze ktoś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[eM] Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 czytaj dokladnie alert, nie zawsze chodzi o dostep do netu!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 hmmm nie czyhtam nigdy ale dalej mam ten problem.taskmenager chce dostęp jak tylko chcę wyłaćzyć jakiś program.KIedy mu nie pozwole juz tej aplikacji nie zamkne - odmowa dostępu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[eM] Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 wywal wszystko w program control->programs nastepnie czytaj dokladnie wysztkie komunikaty i przedewszystkim nie blokuj wszystkiego co popadnie !! Przy takim podejsciu proponuje inny bezstresowy firewall tutaj! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...