tolman Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 Mam taki dylemat. Karta graficzna to x550 i raczej nie będzie apgrejdu do sli, 512 ramu, dysk 80 gb wd, nagrywarka dvd, procek amd64 3000+. Nie wiem jaką płytę główną kupić pod tego proca. Wiem, żę większość osób radzi A8N-E ale ta płyta ma problem z głośnym wiatraczkiem na czipsecie, a panna postawiła warunek, że chce cały zestaw kupić zmontowany przez panów w sklepie komputerowym, więc wymiana tegoż wiatraczka na coś cichszego raczej odpada. Jakaś alternatywa dla tego asusa, czy lepiej sie przemęczyć i mieć ASUS'a ? Kolejny problem to zasilanie. Czy FEEL 350 (ten w obudowach modecom'a) to pociągnie? Czy lepiej dokupić coś mocniejszego. Zakładamy, że mam mały budżet. pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 Kup obudowe bez zasiłki, a do tego Delte 350W... Jest dużo lepsza od feela, a kosztuje 40zł. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...