demek Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 wiem ze mozna uzyc opcji szukaj itp ale to jest kwestia jednej odpowiedzi i mozna topic blok a po dniu del plyta glowna ma sata(1) a kolega chce kupic sata 2 - czy bedzie on dzialal na tej plycie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
<Lechu> Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 (edytowane) a tego co wiem SATA2 jest w 100% kompatybilne w dol czyli z SATA wiec musi dzialac, jak np. dyski ATA133 na plytach z ATA66 dzialaja bezproblemowo, ale najlepiej niech sie wypowiedza ludzie co to juz przetestowali, ale z tego co poczytalem na tweaku nie maja problemow, wiec smialo brac SATA2 Edytowane 24 Października 2005 przez <Lechu> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 Ja mam SATA na płycie i dysk SATA II i na dysku jest odpowiednia zworka 'zwalniająca' dysk - i działa wyśmienicie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 dzieki topic mozna del:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...