Piteria Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 Biorąc pod uwagę czynniki: ceny/wybór/serwis najlepszy wydaje się znak. Jest jakaś alternatywa? Grzebałem w necie, ale nie znalazłem, może znacie jakiś inny dobry sklep? Chce zamówić: DFI lanparty nf4 ultra-d Venice 3200 2x1024 Patrioty LLK 7800gt Seagate 200gb sataII Topower p6 450 LCD 19" Fujitsu. To wszystko zamawiać chce przez net, najlepiej w 1 sklepie - przesyłka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 jest temat o sklepach internetowych przyklejony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkzg Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 nie będę ględził że jest jakiś temat tylko odpowiem wg mnie niezłe sklepy to np. proline 4speed jeżeli chce sie jak najtaniej kupić warto też skorzystać z serwisu skapiec odszukujemy w nim dany podzespoł a on wyświetla nam najtańsze oferty :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qvasiu Opublikowano 27 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2005 mam takie szybkie pytanie: ceny na proline.pl są szokujące!! różnica w cenie A64 3000+ między proline.pl a sklep.benchmark.pl to ponad 150PLNów... jak to wytłumaczyć? bo mi tu jakiś przekręt sie chowa, tylko z kótrej strony?? wszędzie ceny zbliżone do Benchmarkowych a tam (proline.pl) wieczna promocja?? pozdro Qvasiu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...