trafic7 Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 witam, moj problem polega na tym ze po zainstalowaniu sterowników do kontrolera USB2 (na płycie głownej asusa A7V600-X ) transfer nadal pozostaje na "poziomie" USB1. W biosie jest juz przestawione na auto wiec wszystko gra. Sciagnołem najnowsze ster. do asusa (usb2) i odpalam exeka leci instalka , potem pisze ze chce restar to daje i po restarcie w menadzeze urzadzen znowu nic sie nie zmienia. Help me !!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Felson Opublikowano 26 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2005 witam, moj problem polega na tym ze po zainstalowaniu sterowników do kontrolera USB2 (na płycie głownej asusa A7V600-X ) transfer nadal pozostaje na "poziomie" USB1. W biosie jest juz przestawione na auto wiec wszystko gra. Sciagnołem najnowsze ster. do asusa (usb2) i odpalam exeka leci instalka , potem pisze ze chce restar to daje i po restarcie w menadzeze urzadzen znowu nic sie nie zmienia. Help me !!!!!!!!!!! 1717640[/snapback] Nie ma gdzieś w biosie ustawienia prędkości USB2.0 na FullSpeed i HighSpeed? Prędkość FullSpeed jest równa USB1.1 (bodaj 10 Mb/s) a HighSpeed to 480Mb/s Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trafic7 Opublikowano 27 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2005 Nie ma gdzieś w biosie ustawienia prędkości USB2.0 na FullSpeed i HighSpeed? Prędkość FullSpeed jest równa USB1.1 (bodaj 10 Mb/s) a HighSpeed to 480Mb/s 1720987[/snapback] Niestety nie ma takich ustawien...ostatnio dowiedziałem sie ze prawdopodobnie może to zalezec od ID płłyty głownej( ja mam VT8377/VT8237-A7V600-X) i do tego nie zabardzo mogę dobrac sterowniki mimo ze model płyty sie zgadza (A7V600-X). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...