Skocz do zawartości
trafic7

Usb2 Nie Działa

Rekomendowane odpowiedzi

witam, moj problem polega na tym ze po zainstalowaniu sterowników do kontrolera USB2 (na płycie głownej asusa A7V600-X ) transfer nadal pozostaje na "poziomie" USB1. W biosie jest juz przestawione na auto wiec wszystko gra. Sciagnołem najnowsze ster. do asusa (usb2) i odpalam exeka leci instalka , potem pisze ze chce restar to daje i po restarcie w menadzeze urzadzen znowu nic sie nie zmienia. Help me !!!!!!!!!!!post-123283-1130197248_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam, moj problem polega na tym ze po zainstalowaniu sterowników do kontrolera USB2 (na płycie głownej asusa A7V600-X ) transfer nadal pozostaje na "poziomie" USB1. W biosie jest juz przestawione na auto wiec wszystko gra. Sciagnołem najnowsze ster. do asusa (usb2) i odpalam exeka leci instalka , potem pisze ze chce restar to daje i po restarcie w menadzeze urzadzen znowu nic sie nie zmienia. Help me !!!!!!!!!!!post-123283-1130197248_thumb.jpg

1717640[/snapback]

Nie ma gdzieś w biosie ustawienia prędkości USB2.0 na FullSpeed i HighSpeed?

Prędkość FullSpeed jest równa USB1.1 (bodaj 10 Mb/s) a HighSpeed to 480Mb/s

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie ma gdzieś w biosie ustawienia prędkości USB2.0 na FullSpeed i HighSpeed?

Prędkość FullSpeed jest równa USB1.1 (bodaj 10 Mb/s) a HighSpeed to 480Mb/s

1720987[/snapback]

Niestety nie ma takich ustawien...ostatnio dowiedziałem sie ze prawdopodobnie może to zalezec od ID płłyty głownej( ja mam VT8377/VT8237-A7V600-X) i do tego nie zabardzo mogę dobrac sterowniki mimo ze model płyty sie zgadza (A7V600-X).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi