ziellik Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 Czym mozna czyscic ekran laptopa??zy sa jakies plyny, specjalne szmatki albo cos takiego?? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolumbus Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 Taki temat już był, więc radzę dobrze poszukać. Ze swojej strony dodam tylko, iż dyskusja sprowadziła się do tego, iż najlepszym, nie pozostawiającym śladów itp., sposobem na czyszczenie ekranu jest użycie zwilżonej wodą miękkiej ściereczki, bibułki etc. Według mojej pamięci nt. większości środków chemicznych, tj. pianek itp., wypowiedzi były negatywne, ale po szczegóły odsyłam do tamtego postu. Ja stosuję opisywany wczesniej sposób z powodzeniem i nie mam żadnych uwag do efektu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ejko Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 Nawet może być wilgotna ściereczka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...