whyte Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 no wlasnie bo sie zastanawiam czy zostawic i dizalc na dzwiekowej zintegrowanej czy kupic jakas na PCI. Max co moge wydac to ok. 50zł. Do kompa mam podlaczony wzmacniacz Thomsona a do niego 4x kolumny. 2x60W i 2x15W(background) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 przesiadac sie na sb128 si enie oplaca dopiero na lieve to taaaak ale na takie podstawowe to nie ewentualnie inna firma niz creative ale jak brac muzyczna to jakas pozadna a nie kolejne ac97 jak masz te 4 kolumny szukaj na allegro live i bierz fajna zabawa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 ja mam awersje d tego co zintegrowane. wzialbym sb128pci, albo na gwiazdke poprosil mikolaja o live!'a Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 Raczej pozostań przy kodeku, jak chcesz jakąś kartę osobną to poczekaj (pooszczędzaj) i kup sobie np. SbLive Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilk100 Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 Ja tez miale ten problem jaka karte zostawic ale wole jednak ta na plycie. Jak juz dali i ladnie gra to po co dokladac z tym ze ja nie korzystam z efektow dzwiekowych wiec wyjaloem Live'a. Ta karta spawuje sie znakomicie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bikert Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 Ja tez miale ten problem jaka karte zostawic ale wole jednak ta na plycie. Jak juz dali i ladnie gra to po co dokladac z tym ze ja nie korzystam z efektow dzwiekowych wiec wyjaloem Live'a. Ta karta spawuje sie znakomicie.Zgadzam się w 100%. Zrobiłem dokładnie to samo. Jeżeli nie robisz muzyki czy coś w tym stylu to po co wydawać dodatkową kasę. Mam na płycie dźwięk 5.1 i nic więcej nie potrzeba. Nie tnie się i jakość dźwięku jest ok. A miałem SB Live. I co z tego że miałem bajery zmieniające dźwięk jak i tak tego nie używałem. Poza tym teraz mam dokładnie to samo. Nie ma co się pchać w karty dźwiękowe. Powodzenia!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...