Skocz do zawartości
whyte

co lepsze AC'97 na epoxie KT333 czy SB PCI 64 albo 128???

Rekomendowane odpowiedzi

no wlasnie bo sie zastanawiam czy zostawic i dizalc na dzwiekowej zintegrowanej czy kupic jakas na PCI. Max co moge wydac to ok. 50zł. Do kompa mam podlaczony wzmacniacz Thomsona a do niego 4x kolumny. 2x60W i 2x15W(background)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

przesiadac sie na sb128 si enie oplaca dopiero na lieve to taaaak ale na takie podstawowe to nie ewentualnie inna firma niz creative ale jak brac muzyczna to jakas pozadna a nie kolejne ac97

jak masz te 4 kolumny szukaj na allegro live i bierz fajna zabawa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tez miale ten problem jaka karte zostawic ale wole jednak ta na plycie. Jak juz dali i ladnie gra to po co dokladac z tym ze ja nie korzystam z efektow dzwiekowych wiec wyjaloem Live'a. Ta karta spawuje sie znakomicie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tez miale ten problem jaka karte zostawic ale wole jednak ta na plycie. Jak juz dali i ladnie gra to po co dokladac  z tym ze ja nie korzystam z efektow dzwiekowych wiec wyjaloem Live'a. Ta karta spawuje sie znakomicie.

Zgadzam się w 100%. Zrobiłem dokładnie to samo. Jeżeli nie robisz muzyki czy coś w tym stylu to po co wydawać dodatkową kasę. Mam na płycie dźwięk 5.1 i nic więcej nie potrzeba. Nie tnie się i jakość dźwięku jest ok. A miałem SB Live. I co z tego że miałem bajery zmieniające dźwięk jak i tak tego nie używałem. Poza tym teraz mam dokładnie to samo. Nie ma co się pchać w karty dźwiękowe. Powodzenia!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...