whitehawk Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 witam mam pytanie zwiazane z plyta k7vza ver.3.0 , a mienowicie takie co i do jakich paramerow moge podniesc na tej plycie aby chodzila - a raczej zapierdzielala :) ( pojecie wzglede) - bo np. dowiedzialem sie ze moge wsadzic raz 1.5 GB DIM 133MHz , ale jaki np. procek zajwiekszy moge wstawic itp. a i jeszcze jedno pytanie jaki powinien byc uklad zworek zeby przetaktowac na 110 bios (chyba) - jestem kompletnie zielony w tej dziedzinie to sie nie dziwcie ze pisze tak a nie inaczej :blink: dzieki za wszelkie porady tak to jest jak ma sie starego kompa a nie ma sie na sprawienie sobie nowego teraz mam 850 durona 128- ramu i dysk 80GB- no taki zlom :) podobno niewiele mozna zmienic na tej plycie <_< Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mi0deK Opublikowano 26 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2005 Tu masz manual do niej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
whitehawk Opublikowano 26 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2005 1719590[/snapback] dzieki ci serdeczne :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuy_zgred Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 tez mam tą płyte :D najlepszy proc do niej to athlon 2600+, a z duronów to 1800. Do podkręcania to sie ona za bardzo nie nadaje :) jak masz proc na fsb 100 to ramy tez ustaw na 100, ale CL2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...