ormo Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 Witam Chcialbym sie was zapytac ktory z procesorow jest wydajnieszy?? AMD Athlon64 FX 51 slocket 940 czy AMD Athlon 64 X2 4400? generalnie chodzi mi wydajnosc tych 2 prockow, ktory lepiej sie spisuje.Nie moge nigdzie znalezc testow tych 2 porckow zeby wystepowaly w nim jednoczesnie.Jestem zwyklym uzytkownikiem pc a nadazyla sie okazja na kupno nowego sprzetu a sam si ena amd nei znam. Aha jak plyta jest dobra od podkrecania? asus a8n czy dfi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mac' Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 X2 fx wymaga registered ddr a poza tym co to za konkurencja z 2 jadrami?? P.S. chcesz testu poszukaj w rankingach na www.chip.pl wiem że nie zawsze jest jak podaja ale daje to powien pogląd na wydajnośc (wyniki testów nie ocena power) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ormo Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 ok zdecydowalem sie na 4400 x2 bo jak sie dowiedzialem fx51 to stary juz jest :) i ten dwujadrowy jest lepszy. ale kurde dalej mam problem z plyta pod niego. Asus A8N-SLI Premium czy DFI LanParty nF4 SLI-DR??. Rozne jzu rzeczy czytalem na temat tych plyt. np w jakims tescie nie mogli wykrecic procka na asusie?? a inni mowia ze na dfi sa problemy z dzwiekiem i ze pojedyncze karty graficzne pci - e maja problem na niej ( moze lubi sli?? ).Ciekawi mnie wasze zdanie co do tych plyt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...