gr0szek_ Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 (edytowane) chcialbym wymienic wentylator w moim codegenie 300W ( wiem ze lepiej byloby wymienic caly zasilator ale kasssaa)i jaki bylby w miare cichy i wydajny tak do 30- 40 zl ?? znalazlem pare godnych uwagi. co o nich sadzicie? taki czy moze ten bylby lepszy? a moze ten Edytowane 25 Października 2005 przez gr0szek_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobslej Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 Żaden link nie działa :-| A jaki rozmiar? 80mm x 80mm 120mm x 120mm pamiętaj: :google: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 Ja mam od miesiąca revolteca dark red a dokładnie ten i spisuje sie swietnie w ModeComie 350 GTF, jest cichy i wydajny POLECAM a do twojego Codeshita bedzie tez bardzo dobry Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Errorx Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 Podepne sie pod topic @fredus Czy mozesz powiedziec ze na 5V jest nieslyszalny ten dark red? Na tyle chodzi wentyl w moim GTFie i po 4 latach zaczal buczec :/ Ewentualnie czy mozecie mi polecic jakis wentyl ktory bedzie NAPRAWDE nieslyszalny, ew niemalze nieslyszalny na 5V (w tym ma lozyska ktorych nie slychac)? Cena nie gra roli specjalnie ale do zasilki za 75 zl nie bede przeciez wstawial papsta za 60 zl ;) Z gory dzieki za sugestie Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...