Hate To Feel Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 Po uruchomieniu TB wyskakiuje mi komunikat o tresci: Przesylanie nazwy uzytkownika nie powiodlo sie. Odpowiedz serwera poczty poczta.interia.pl: this user has no $HOME/Maildir, przez co nie moge odbierac poczty. 1.od czego to moze byc 2.jak sie tego pozbyc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekp Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 (edytowane) mam to samo od trzech godzin coś porypało sie na serwerz interii. przez stronę taż nie można wejść. nie pozostaje nic innego jak tylko czekać :cry: Edytowane 25 Października 2005 przez marekp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hate To Feel Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 a to spoko myslalem ze u mnie cos przestalo hulac.pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...