RS Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 tak tak, dzisiaj nakrecam filmik lotu cdromu Toshiba 40x z 11 piętra, ladowanie będzie twarde bo prosto na beton 8) . Lisek zgodzil sie narazie umiescic filmik na Tweak.pl w dziale sprzęt vs młotek itp.Jak już będzie to dam następnego topica. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 8O :lol: :? może dostaniesz oskara.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 lepiej daj mi! chyba ze nie dziala, wtedy oczekuje filmu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 nie macie co robic - ale wam juz sie nudzi - to ja moze wyzuce mojego kompa - bude big tower z wiezy cisnien co mam niedaleqo.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 nie macie co robic - ale wam juz sie nudzi - to ja moze wyzuce mojego kompa - bude big tower z wiezy cisnien co mam niedaleqo....to juz na serio lepiej daj go mi. dam cos w zastepstwo, i tak nikt sie nie polapie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 1. niejestem glopi (cd rom niedizala) 2. owszem nudzi mi sie, a tweak mnie zainspitrował :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 lepiej daj mi! chyba ze nie dziala, wtedy oczekuje filmuNapewno nie działa, przecież nie wyrzucałby sprawnego cd-ka przez okno, tylko dla sławy :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 A jaka dzielnica? Zastanow sie czy to dobry pomysl. Trafisz kogos w glowe i bedziesz mial przesrane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 A jaka dzielnica? Zastanow sie czy to dobry pomysl. Trafisz kogos w glowe i bedziesz mial przesrane. celuj w samochody jak jezdza pod blokiem. podobno z takiej wysokosci robi dziure w dachu na wylot. 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 Nie wiem...ale z 3-go piętra na ładę nauczyciela zrzucaliśmy kamyczki i robilo odciski jakby ktoś strzelał :twisted: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 najpierw cdrom bedzie pokazany przez kika sekund na biorko, nastwepnie widok z 11 pietra przez kilka sekund, potem kumpel z kamera idzie na dol jak upewni sie ze nikt nieidzie to daje sygnal a ja rzocam cdromem :lol: O Bhp sie niemartwcie, a co poniektorzy to skapna si ejaka dzielnica po widoku z okna :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 tak tak, dzisiaj nakrecam filmik lotu cdromu Toshiba 40x z 11 piętra, ladowanie będzie twarde bo prosto na beton 8) . Lisek zgodzil sie narazie umiescic filmik na Tweak.pl w dziale sprzęt vs młotek itp.Jak już będzie to dam następnego topica. Czy beda ujecia robione w trakcie lotu ? ze zblizeniami ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 no zamiesc ten filmik na jakims ftpie i zapodaj link Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 Poprostu LOL.... A może byś coś sprawnego wyrzucił... tylko przed tym podaj adres i godzine o której to będziesz robił... :lol: :D :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 najpierw cdrom bedzie pokazany przez kika sekund na biorko, nastwepnie widok z 11 pietra przez kilka sekund, potem kumpel z kamera idzie na dol jak upewni sie ze nikt nieidzie to daje sygnal a ja rzocam cdromem :lol: O Bhp sie niemartwcie, a co poniektorzy to skapna si ejaka dzielnica po widoku z okna :) A jak kumpel oberwie :lol: Może też dostac odłamkiem :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 najpierw cdrom bedzie pokazany przez kika sekund na biorko, nastwepnie widok z 11 pietra przez kilka sekund, potem kumpel z kamera idzie na dol jak upewni sie ze nikt nieidzie to daje sygnal a ja rzocam cdromem :lol: O Bhp sie niemartwcie, a co poniektorzy to skapna si ejaka dzielnica po widoku z okna :) A jak kumpel oberwie :lol: Może też dostac odłamkiem :lol: To będzie miał co opowaidać wnukom: Bog się nad nim zlitował i CDROM mu z nieba zesłał. :lol: :wink: :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 a kiedy filmik ukarze sie na tweaku oby najprędzej .Ale będą jaja .Wejdzcie se na http://www.dzikie.net/?mode=1&cel=crash i tam sa dopiero crasz testy i extremalne podkręcanie .I co sie stanie jak zamocno podkręcimy ale zobaczcie sami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 Ok film juz nagrany, jutro nagram na kompa musze skombinowac kabel s-video. Wyszlo nieźle rozkirzył sie na kawałki wylondował na kancie 8) . RoX. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 mialbym beke gdyby kumpel nie wlaczyl kamery :lol: :D 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 Ja w lato zawsze robie crash testy jajek (bynajmniej nie moich :wink: ) Ciekawy pomysl. Musze sprobowac z modelem zamochodu (metalowy). Jak ktos bedzie chcial zrobic test sprawnego sprzetu to niech napisze adres i godzine to przyjde z kocem do lapania :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axcel Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 Crash testy powiadacie... robiłem jeden z qumplem i z Seagate 6GB. pół godziny jak nie wiecej rzucaliśmy nim i w niego. Na pamiątke zostawiłem sobie przednią część obudowy - zawodowa robota, skołuje cyfrówke i dam zdjęcie. :D Najgorsze były początki, twarda obudowa nie pozwalała dostać się do środka, ale jak już się udało to wszystko w drobny mak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bortas Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 hmm w białym z akademików lecialy meble monitory i kompy (kompy sprawne jakies 400MHz) pomijam juz przypadki gdzie wypadla i jakas osoba (byly 3 przypadki w ciagu 1 miesiaca wszystkie smiertelne) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 hmm w białym z akademików lecialy meble monitory i kompy (kompy sprawne jakies 400MHz) pomijam juz przypadki gdzie wypadla i jakas osoba (byly 3 przypadki w ciagu 1 miesiaca wszystkie smiertelne) wiesz akademik to juz inna klasa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 RS kiedy i gdzie będzie ten filmik ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 RS - jw. i co się stało, że CD-ROM Toshiby padl? Coś mu pewnie zrobiłeś :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 z tym cdromem bylo wiele klopotow, miedzyinnymi to ze silniczek od napedu plyty cos padl, rozkrecilem na czesci przedmuchalem nasmarowalem co trzeba na nowo wyczyscilem laserek i dalej lipa potem cos sie stalo z tym ze tacka niechiala sie otwierac, bylo to poowodowane tym dociskiem plytki do silniczka, jak plytki niebylo docisk opadal to sie klinowal i przy probie otwierania ten docsk blokowal tacke. Tyle nerwow stracilem przez tego cd roma ze zasluzyl na swoje Filmik bedzie niebawem dostepny na necie 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tek Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 jea 8) jakiś trailer czy cuś? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baltazaar Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 jea 8) jakiś trailer czy cuś? :) albo demo ... :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lelcio Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 Mam lapszego pomysla - przyklej kamere do tego cd'ka i wyrzuc przez okno... wtedy bedzie dopiero zajebisty film Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maybach Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 Mam lapszego pomysla - przyklej kamere do tego cd'ka i wyrzuc przez okno... wtedy bedzie dopiero zajebisty film a ja cudownie sie skonczy :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...