dzemik Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 niezłe pomysły niezłe jak to czytałem to płakałem a filmik niezły ale czarno wszystko widzę; my z kumplem kiedyś wturlaliśmy się z zaj :0 stym głazem na most kolejowy jak już go wypchneliśmy za barierkę to się Bzura otworzyła :) też było fajnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 co do zrzucania dysku to wydaje mi sie ze nieotworzy sie obudowa przy upadku, ale zawsze mozna jej troszke pomoc przed zrzotem, rozkrecają ją i sklejając tylko tasmą przeźroczystą.... tak zrobiłem z tym cdromem :P balem sie ze sie ierozleci, to rozkrecilem obudowe i skleilem tasa zeby miec pewnosc ladnego rozbryzgu, teraz zastatnawiem sie co z ta drukarka, musial bym sie zgrac z kumplem z kamera wtedy kiedy obaj bedizemy mieli czas i wtedy gdy malo ludzi beedzie w poblizu, ale zrzut epsona raczej przesądzony jush 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 bezzapelacyjnie byla by to najszybsza drukarka w szczecinie .... ale tylko przez 2 sekundy :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 co do zrzucania dysku to wydaje mi sie ze nieotworzy sie obudowa przy upadku, ale zawsze mozna jej troszke pomoc przed zrzotem, rozkrecają ją i sklejając tylko tasmą przeźroczystą.... tak zrobiłem z tym cdromem :P balem sie ze sie ierozleci, to rozkrecilem obudowe i skleilem tasa zeby miec pewnosc ladnego rozbryzgu, teraz zastatnawiem sie co z ta drukarka, musial bym sie zgrac z kumplem z kamera wtedy kiedy obaj bedizemy mieli czas i wtedy gdy malo ludzi beedzie w poblizu, ale zrzut epsona raczej przesądzony jush 8)Mozna mu nadac predkosc poczatkowa :) Jak sie dysk rozkreci to wszystkie bebechy z niego wyleca i bedzie to najszybszy dysk w standardzie ata33 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 co do zrzucania dysku to wydaje mi sie ze nieotworzy sie obudowa przy upadku, ale zawsze mozna jej troszke pomoc przed zrzotem, rozkrecają ją i sklejając tylko tasmą przeźroczystą.... tak zrobiłem z tym cdromem :P balem sie ze sie ierozleci, to rozkrecilem obudowe i skleilem tasa zeby miec pewnosc ladnego rozbryzgu, teraz zastatnawiem sie co z ta drukarka, musial bym sie zgrac z kumplem z kamera wtedy kiedy obaj bedizemy mieli czas i wtedy gdy malo ludzi beedzie w poblizu, ale zrzut epsona raczej przesądzony jush 8)Mozna mu nadac predkosc poczatkowa :) Jak sie dysk rozkreci to wszystkie bebechy z niego wyleca i bedzie to najszybszy dysk w standardzie ata33 :D własnie oto chodzi w tym calym przedsiewzieciu 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 jutro bede trenowal z kamerzysta na jablkach tak zeby utrzymac cały lot w kadrze. z drukarka lipy byc niemoze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 jutro bede trenowal z kamerzysta na jablkach tak zeby utrzymac cały lot w kadrze. z drukarka lipy byc niemoze Zalatw jeszcze ze 2 kamerki i filmuj z kilku ujec to zawsze bedzie ciekawiej (najlepiej jak by kamera byla przymocowana do drukarki :P ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoza Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 Jak w Triple X - kamerki na samochodzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 jutro bede trenowal z kamerzysta na jablkach tak zeby utrzymac cały lot w kadrze. z drukarka lipy byc niemoze Zalatw jeszcze ze 2 kamerki i filmuj z kilku ujec to zawsze bedzie ciekawiej (najlepiej jak by kamera byla przymocowana do drukarki :P ) to powiec to mojemu kamerzyscie (wlascicielowi kamery) 8) mozliwe ze zalatwie 2 kamere, w takim razie potrzebowal bym jakis w miare latwy w obsludze program do montowania. jakies propozycje ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 ehh jak dla mnie to jest takie sobie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 ehh jak dla mnie to jest takie sobie :P ja uwielbiam takie akcje, mimo tego ze niemaja zadnego sensu, czlowiek od zawsze dązył do destrukcji .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 ja uwielbiam takie akcje, mimo tego ze niemaja zadnego sensu, czlowiek od zawsze dązył do destrukcji ....A kto ich nie lubi? :) Najlepsza zabawa to jak ma sie modele to sklejania w dosc duzej skali. Ja raz do jednego przymocowalem silnik rakietowy od modelu rakiety i dodatkowo petarde i puscilem z balkonu. Napoczatku calkiem fajnie lecial (od razu poszedl do gory) ale za szybko sie lont od petardy palil i byla przedwczesna explozja i silnik rakietowy latal jak oszalaly :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 ja raz podwiesilem petarde pod spadochron jakąś mocn adosyc zapaliłem pusiclem z balkonu wiatr byl, spadochron odrazu pognal szybko wzdłuż sciany, na roku bloku wystawała satelitka sznurek zahaczyl o antene obwinol sie dookola i petarda zostalw przycisnieta przy samym konwenterze, wielkie jebut ,i konwenter sie rozkirzyl heheh. nastepnego dnia juz po sylwestrze dzieciaki zbieraly petardy na podworko ja z kolesiem na balkonie rzucalismy ostatnie jush, jedna niefortunna spadła na dach BMW sąsaiada sturlała sie i zatrzymala na wycieraczce na przedniej szybie, z 10 osob to widzialo na podworko,, ja jusz pelne portki 1000 zcarnych mysli i ........ niewypal :lol: niema jak stare dobre czasy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 Z petardami to sie wszystko robilo (chyba :) ) U brata (bo ma domek jednorodzinny) w zeszlym roku zrobilismy z rurki od CO wyrzutnie do rakiet :twisted: Wkladalo sie rakiete ze zmodyfikowanym lontem pod nia achtunga i jazda. Efekt byl niezamowity. Chyba pol miasta widzialo nasze rakiety. Najglupsza rzecza jaka zrobilem bylo trzymanie petardy w rece zeby zobaczyc jaka ma sile. No i tak stopniowalem az wkoncu wziolem o zbyt duzej sile i... mam jeszcze cale palce ale myslalem ze mi urwalo w rekawiczce. Nie radze nikomu robic takich eksperymentow. Oczywiscie z wyrzutnia musicie sprobowac. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 (...) Oczywiscie z wyrzutnia musicie sprobowac. :wink: a co jak wtedy malysza (niechcacy) zestrzele :roll: :wink: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baltazaar Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 kidys mialem piekna skarbonke z drewna (ok 10x10x10 cm) przywieziona z zakopca, zamykana na kluczyk, mialem tez petarde ktora pasowala do otworu (byla w sam raz). jak napisalem obie te rzeczy mialem ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 kidys mialem piekna skarbonke z drewna (ok 10x10x10 cm) przywieziona z zakopca, zamykana na kluczyk, mialem tez petarde ktora pasowala do otworu (byla w sam raz). jak napisalem obie te rzeczy mialem ...:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 niezdziwił bym sie jakby te skerbonki drewniane z chin importowali :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 dobra mam jush Epsona jak jutro bedzie wlasciwa pogoda to robie akcje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2002 mi z tym cdromem to sie nie podobalo :P jakos slabo nakrecone.... mogles wstawic jakies efekty :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2002 jakie efekty? liczy sie sam upadek hardwaru :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2002 jakie efekty? liczy sie sam upadek hardwaru :lol:Ceny hardware'u "leca w dol" :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2002 rotlf - dobre :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pio [PL] Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 jak tam epsonik ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 pogoda lipna, jak nie deszcz to wiatr, teraz jeszcze snieg, tam gdzie robie zrzot, bardzo silne wiatryu wieją, niechialbym zeby zwialo epsona w trawnik, bo si emalo rozwali upacka w gownie i nic niebedzie widac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompej Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 hehe, przypomniał mi się ten topic. Teraz pogoda coraz lepsza, słonko świeci to może jakać kontynuacja :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4DOS Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 a teraz ja sie wlacze. po pierwsze filmik ok ;] chcociaz zamiast spowolnienia mozna bylo by zrobic czerwone kolko wokol cd'ka w programie typu: PowerDirector (nota bene 43MB zajmuje, mam pelna wersje, jak bede mial czas to wrzuce na serwer... tylko nie mowicie ze to jakis warez ;]...) . Jakosc moze byc. pocwiczcie z zoomem, zeby nikt nie zostal ranny to wezcie zabezpieczcie teren bialo-czerownym paskem foliowym ;] aha drukareczka bedzie cool ;] a moze by tak co tydzien cos takiego robic?? jescze jedno pytanko: ktos sie do was przyczepil po calej a(u)kcji ;] ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 nikt sie nieprzychrzanil bo to byla dobrze zorganizowana akcja :), ale huk byl sporawy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 no właśnie moze by jakas kontynuacja .Ja mam stara karte muzyczna ale jest troche za lekka . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 ja mógłbym zrzucić z bloku monitor 14' od IBM'a ale szkoda mi go mam też kilka innych zepsutych sprzętów ale nie mam ich sumienia rozpieprzyć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...