Mateoosh Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Kurde, szkoda że nie mam kamery :). Ostatnio była maskara starego ECS'a kumpla :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 ja mógłbym zrzucić z bloku monitor 14' od IBM'a ale szkoda mi go mam też kilka innych zepsutych sprzętów ale nie mam ich sumienia rozpieprzyć. monitor to przesada, bo kineskop sie rozbryzga i będie szklo na calym podworq, a potem jakis dzieciak albo pies w to wejdzie :? :x , no ale drukareczka 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dropsik Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 A ja bym się śmiał jak by chodnik/ulica/czy co tam masz z betonu pękły a CDROMek był cały :). Rosyjski by wytrzymał :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 ej a moze jakas klawiatura .No klawiatura by sie swietnie nadawala ,a drukarka jeszcze lepiej, juz to widze taki kloc leci z 11 pietra i sie rozwala na wszystkie strony na odlegolsc 5 m :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 ja mógłbym zrzucić z bloku monitor 14' od IBM'a ale szkoda mi go mam też kilka innych zepsutych sprzętów ale nie mam ich sumienia rozpieprzyć. monitor to przesada, bo kineskop sie rozbryzga i będie szklo na calym podworq, a potem jakis dzieciak albo pies w to wejdzie :? :x , no ale drukareczka 8) nie ma nic za darmo chociaz wrazenia wizualne moglyby byc niezle : ) monitor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 a fuck. monitor z 10 pietra. masakra. ale sprzataczka by ..... albo klawiaturka..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Niewiem czy pisalem, ale obawialem sie ze cd rom sie nierozwali na czesci, tylko ze obudowa sie pognie, wiec, obudowa niebyla skrecona poczas lotu, tylko zostalwa sklejona przeźroczystą taśmą klejonca :P, tak sie fartnelo, ze wylądowal Kantem :D ps, przedwczoraj padł mi stary skaner ]:-> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 a gdyby tak z 10 pietra skoczyc ze spadochronem i nagrywac kamera dany obiekt obok ktorego spadaloby sie a spadochrone otworzyc z 4 metry nad ziemia bylyby niezle efekty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 a gdyby tak z 10 pietra skoczyc ze spadochronem i nagrywac kamera dany obiekt obok ktorego spadaloby sie a spadochrone otworzyc z 4 metry nad ziemia bylyby niezle efekty jakbys otworzyl spadochron 4m nad ziemia to potem bys mial z nogami niezle efekty ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 ps, przedwczoraj padł mi stary skaner ]:-> sugerujesz cos :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shiz Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 a gdyby tak z 10 pietra skoczyc ze spadochronem i nagrywac kamera dany obiekt obok ktorego spadaloby sie a spadochrone otworzyc z 4 metry nad ziemia bylyby niezle efekty He nie da rady. Potrzebny jest spadochron do BASE jumpingu i conajmniej 20 m lotu do pelnego otworzenia czaszy ( a i pilocik musi byc z reki uwalniany przy tak malych wys ). Wiec 4 m stanowczo odpada. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Mozna jeszcze rozlozyc poduszke powietrzna ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chuchras Opublikowano 11 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2003 Dajcie mi sciagnac skasc ten filmik plis plis plis 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 11 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2003 moge Ci wrzocic na ftp...... 3,8mb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 11 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2003 ja tesz chce :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 11 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2003 I ja proszę :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 11 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2003 to jak, udostepni ktos niecale 4 mb na ftp ? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 12 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2003 to jak, udostepni ktos niecale 4 mb na ftp ? :PNo ja moge na interii :/ Albo wrzuc mi na edysk ja Ci privie pisalem to ja wrzuce gdzies na serwer. Pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 13 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2003 JEst na serwerku mutos.w.interia.pl/cdromcrash.avi Enjoy ROTFL - al widok lecacego telewizora jest lepszy :D:D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaveBlade Opublikowano 13 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2003 ta.... taka kamere jak miał Xander Cage z qmplami na smaym początku co je przylepiali dotego czerownego samochodu./. :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghazi Opublikowano 13 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2003 Kurcze blade! Nie zalapałem sie na żaden filmik, bo już zostały wywalone z serwera :( Moze ktoś udostępnić ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azyl Opublikowano 13 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2003 ja tez bym prosil zeby jeszcze ktos udostepnil ten filmik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 13 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2003 JEst na serwerku mutos.w.interia.pl/cdromcrash.avi Enjoy ROTFL - al widok lecacego telewizora jest lepszy :D:D:D Mutos udostepnil przeciez.... ps. mam jeszcze popsuta drukarke :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chuchras Opublikowano 13 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2003 Tu macie: http://mutos.w.interia.pl/cdromcrash.avi Ja wlasnie zasysam. 98% hehehe Update Kurcze zostalo 8kilo do sciagniecia i tak stoi... :? Update 2 8O 8O 8O Dobre, dobre hehehe Drukareczka tez niech sobie polata :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghazi Opublikowano 13 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2003 JEst na serwerku mutos.w.interia.pl/cdromcrash.avi Enjoy ROTFL - al widok lecacego telewizora jest lepszy :D:D:D Mutos udostepnil przeciez.... ps. mam jeszcze popsuta drukarke :> "Nie można wyświetlić strony" :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ituriel Opublikowano 13 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2003 www.jackass.prv.pl http://www.dami.pl/~jackass/monit.avi Bite on this .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghazi Opublikowano 13 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2003 Ituriel jackass RULES!!!!!!!! thx za linka. www.polskijackass.prv.pl :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotras Opublikowano 14 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2003 chcecie zobaczyć prawdziwą masakre?? ftp://download.x86-secret.com/explosiv/ tam kolesie inaczej rozprawili sie z cd-romem :lol: :lol: :lol: najlepsze sa z tymi kompami rzucanymi z fury :lol: :lol: :lol: chociaz uruchamianie PAT na nForce tez jest widowiskowy :lol: :lol: :lol: enjoy p.s. fajnie latają te procki co nie? napoczątku niedowierzałem ze to potrafi zrobić dzirure w stole NA WYLOT 8O ciekawe jak to sie stalo ze p4 tez tak wyskoczył jak AMD a podobno są zabezpieczone ... :lol: p.s. 2 żabojady nie umieją gadać po Angielsku rozumie zo 2 słowo a ten laptop Asusa mogli mi dać :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2003 8O 8O 8O ftp://download.x86-secret.com/explosiv/ 8O 8O 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 14 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2003 no przecie bylo o tym, to fake... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...