Skocz do zawartości
RS

CD Rom vs 11 pietro mit beton :)

Rekomendowane odpowiedzi

ja mógłbym zrzucić z bloku monitor 14' od IBM'a ale szkoda mi go mam też kilka innych zepsutych sprzętów ale nie mam ich sumienia rozpieprzyć.

monitor to przesada, bo kineskop sie rozbryzga i będie szklo na calym podworq, a potem jakis dzieciak albo pies w to wejdzie :? :x , no ale drukareczka 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja mógłbym zrzucić z bloku monitor 14' od IBM'a ale szkoda mi go mam też kilka innych zepsutych sprzętów ale nie mam ich sumienia rozpieprzyć.

monitor to przesada, bo kineskop sie rozbryzga i będie szklo na calym podworq, a potem jakis dzieciak albo pies w to wejdzie :? :x , no ale drukareczka 8)

nie ma nic za darmo

chociaz wrazenia wizualne moglyby byc niezle : )

monitor

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niewiem czy pisalem, ale obawialem sie ze cd rom sie nierozwali na czesci, tylko ze obudowa sie pognie, wiec, obudowa niebyla skrecona poczas lotu, tylko zostalwa sklejona przeźroczystą taśmą klejonca :P, tak sie fartnelo, ze wylądowal Kantem :D

ps, przedwczoraj padł mi stary skaner ]:->

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a gdyby tak z 10 pietra skoczyc ze spadochronem i nagrywac kamera dany obiekt obok ktorego spadaloby sie a spadochrone otworzyc z 4 metry nad ziemia

bylyby niezle efekty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a gdyby tak z 10 pietra skoczyc ze spadochronem i nagrywac kamera dany obiekt obok ktorego spadaloby sie a spadochrone otworzyc z 4 metry nad ziemia  

bylyby niezle efekty

jakbys otworzyl spadochron 4m nad ziemia to potem bys mial z nogami niezle efekty ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bylyby niezle efekty

He nie da rady. Potrzebny jest spadochron do BASE jumpingu i conajmniej 20 m lotu do pelnego otworzenia czaszy ( a i pilocik musi byc z reki uwalniany przy tak malych wys ). Wiec 4 m stanowczo odpada.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chcecie zobaczyć prawdziwą masakre??

ftp://download.x86-secret.com/explosiv/

tam kolesie inaczej rozprawili sie z cd-romem :lol: :lol: :lol:

najlepsze sa z tymi kompami rzucanymi z fury :lol: :lol: :lol:

chociaz uruchamianie PAT na nForce tez jest widowiskowy :lol: :lol: :lol:

enjoy

p.s. fajnie latają te procki co nie? napoczątku niedowierzałem ze to potrafi zrobić dzirure w stole NA WYLOT 8O ciekawe jak to sie stalo ze p4 tez tak wyskoczył jak AMD a podobno są zabezpieczone ... :lol:

p.s. 2 żabojady nie umieją gadać po Angielsku rozumie zo 2 słowo a ten laptop Asusa mogli mi dać :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi