Mutos Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 Łeeeeeeeeee. Kiedyś z kumplami wyrzuciliśmy z przez okno: Telewizor marki RUBIN, troche myszek, fdd, drzwi oraz muszle klozetową. Widziałem jeszcze spadającą lodówkę więc nic już mnie nie zdziwi :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 Łeeeeeeeeee. Kiedyś z kumplami wyrzuciliśmy z przez okno: Telewizor marki RUBIN, troche myszek, fdd, drzwi oraz muszle klozetową. Widziałem jeszcze spadającą lodówkę więc nic już mnie nie zdziwi :DGdzie w Lodzi leca takie rzeczy? Moi znajomi wyrzucili kiedys jakies rzeczy od laski z mieszkania po pijaku. 48h w areszcie, bo prawie kogos zabili kwiatkiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 Lodówka i telewizor z akademika na politechniki w trakcie juwenaliów. Telewizor, flopa drzwi i sedes wyrzucaliśmy z okna bursy przy ulicy Przyszkole. Sedes też leciał przez okno w mojej szkole średniej - ZSEE na al. Politechniki 38. Klapa od sedesu wisiała na drzewie przez 3 lata!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Zoidberg Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 Hehe... we Wrocku w jednym z akademików był nalot policji. W sumie chodziło o kolesi którzy kopiowali dla mojego znajomego karty telefoniczne... Ale przy okazji przestraszyło się paru piratów... To było piękne... Poleciało parę kompletnych komputerów... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 Hehe... we Wrocku w jednym z akademików był nalot policji. W sumie chodziło o kolesi którzy kopiowali dla mojego znajomego karty telefoniczne... Ale przy okazji przestraszyło się paru piratów... To było piękne... Poleciało parę kompletnych komputerów... Szkoda ze cale kompy a nie same dyski :( Chyba jak skoncze szkole to bede stac pod akademikiem z jakas plachta i lapal takie rzeczy :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 NA WATie jak chlopaki maja promocja na oficera to tez wszystko leci: kompy, telewizory . trampki, Wieze HI-fi wszystko :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Zoidberg Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 Szkoda ze cale kompy a nie same dyski :( Chyba jak skoncze szkole to bede stac pod akademikiem z jakas plachta i lapal takie rzeczy :wink: Ja miałem ambitny plan, chodzenia do piratów walenia w drzwi krzyczenia "otwierać policja" :-). I łąpania wszelkich dóbr spadających mi z nieba... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 .. i po pewnym czasie sam spadniesz komuś z nieba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 Szkoda ze cale kompy a nie same dyski :( Chyba jak skoncze szkole to bede stac pod akademikiem z jakas plachta i lapal takie rzeczy :wink: Ja miałem ambitny plan, chodzenia do piratów walenia w drzwi krzyczenia "otwierać policja" :-). I łąpania wszelkich dóbr spadających mi z nieba... Tylko musial bys do nich pojsc jak by akurat pod oknem stal radiowoz policyjny i miec jakiegos kolege co by lapal sprzet :) Tylko ze z ktoregos pierta to 15kg kompa ma swoja bezwladnosc i mogla by oberwac koledze raczki :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 wiesz z kompa zjebie sie przy upadku dysk cd rom, ale ram procek i plhyta oraz karty pci i agp powinny byc ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Zoidberg Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 .. i po pewnym czasie sam spadniesz komuś z nieba A kolega przypadkiem pirat ;-)? Poważniej to naprawdę niewielu ludzi jest w stanie mnie poruszyć, a co dopiero podnieść :-). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Zoidberg Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 Tylko musial bys do nich pojsc jak by akurat pod oknem stal radiowoz policyjny i miec jakiegos kolege co by lapal sprzet :) Tylko ze z ktoregos pierta to 15kg kompa ma swoja bezwladnosc i mogla by oberwac koledze raczki :wink: Kolegów musiała by być cała ekipa (z kocem strażackim). A radiowóz można "zasymulować" - wystarczą migające światła postawione w jakimś ciemnym miejscu żeby nie było widać że nie są zamocowane na radiowozie... Jak widzisz mieliśmy zdecydowanie za dużo czasu na wykładach :wink: :wink:... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 okeja filmik jush zapodałem na ftp, Lisek tylko pobierze i prawdopodobnie umiesci na Tweak.pl, jutro moze bedzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 ... kto ja :| ja nawet nie mam nagrywarki a co dopiero mówić o piractwie. Jesli chodzi o mnie to szczerze nielubie tych ludzi, wykożystują sytuacje jaka panuje w naszym pięknym kraju aby dorobić sie na innych. Nie chodzi mi tu o producentów gier bo oni sobie poradza ale o to jak wyciągają od ludzi pieniądze praktycznie za nic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 RS podaj linka do tego ftp to szybciutko se go ściągne (jeszcze przed premierą) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 niedarady podac hasla bo to jest ze tak powiem na levo :) bedzie zdialac max przez tydzien moze dwa i to haslo daje pelen dostep, wiec sami rozumiecie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Zoidberg Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 a ile zajmuje ten film? ba ja mam nieuzywane konto ca. 100 MB i moglbym tam rzucic na kilkanascie dni... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 film ma 3,72 mb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 No to kurcze wrzucaj, na co czekasz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Zoidberg Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 film ma 3,72 mb To jak mozesz wyslij mi go na maila: overclocking@overclocking.biz . Jak tylko odbiore to wrzucam na FTP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 ej to wrzuć to na jakiś server np. republika.pl [6mb] i sobie każdy ściągnie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 tyle ze onet i wp niedarady wysłać zarowno przez www jak i outlook, moge komus na ftp wrzocic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 tyle ze onet i wp niedarady wysłać zarowno przez www jak i outlook, moge komus na ftp wrzocicjakbys mogl mi na maila wyslac bylbym dzwieczny :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 Al Bundy :lol: niemam jush platnego konta a przez interie wp i oneta niechce sie przeslac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=L@win@h= Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 Czekam ze zniecierpliwieniem :D:D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 Neo :lol: :lol: jak juz ten filmik ukarze sie na tweak.pl to podaj linka :) i pamietaj matrix has you :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 Al Bundy :lol: niemam jush platnego konta a przez interie wp i oneta niechce sie przeslac.A mozesz wyslac na prywatny serwerek??? Jezeli tak to wal na moj email Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phil Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 phil56@gmx.net plz ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 RS kurde, czytam i krew mnie zalewa. Jak masz limit wielkosci maila, to wlacz sobie w outlooku dzielenie wiadomosci na czesci i wyslij do kogos kto to rzuci na ftp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 filmik jest troche niedoświetlony i tak super wyraźnie niewidć tego cd i ejszcze kompresja, :P ale tragicznie nie jest. na dworzu byla szarowka, a nagralo si ejakby bylo poxne popoludnie,nieco porozjasnialem, ale tej sceny niemoglem jush powtorzyc. mimo to warte zobaczenia. nagwywalismy probnie lot jablka zeby moj kamerzysta :wink: zalapal jak najlepiej krecic zeby utrzymac w kadrze jak najwiekrza czesc lotu sie da, i widac z 92% lotu :) . wtedy bylo owiele jasniej zza chmor swiecilo slonce niebo byl o cal biale i nagranie bylo zabardzo jasne, niejest tak łatwo krecic takie sceny o tej porze roku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...