GoLo Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 podziel na 2 pliczki i podeslij mi na maila [mail]golo@klub.chip.pl[/mail] to zamieszcze na serwku i podam adres :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=L@win@h= Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 Jak juz to sobie ktos zrzuci na jakis serwer to prosze podeslijcie mi adresik... blagam... :D:D:D lawina@polbox.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLo Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 no.. jak tylko dostane filmik na maila to odrazu zamieszcze go na serwie.. i oczwiscie podam Wam tu adres :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 no to jush dostałes Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 no to czekamy na linka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLo Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 ok... odbieram poczte.. i wrzucam na serw... za parenascie minut dam linka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spentany Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 no szybciej ;) ludzie tu czejaka ;) [heh zartuje - nie spiesz sie ] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLo Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 RS.. niedostarczyles mi jednego pliczku(CDvs11 pietro RS.002) reszte mam ale WC sie domaga tego brakujacego(ciekawe czemu ;) ) PS. n mailu tez masz info o braku pliku(w razie niezagladania na forum) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 wysyłam 002 choc dzifne to jest ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLo Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 wciaz wsylasz? bo ja ciagle nic nie dostalem :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 pieprzona wp, z szybkiego lacza sle a w outlook wyskakuje zelimit czasu zostal przekroczony, niech ich szlag, niby mozna 4 mb naraz przesylac a sie neiche nawet 1 z groszami, nontoper proboje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 walnij na edysk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLo Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 OK mam rozpakowalem, i wlasnie sie wysyla na serw.. za moment podam linka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 Ale sie z tym piescicie :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 pol godziny a linka nei ma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 znając moje szczęście to pewnie zrąbał mu sie komp i tak szybko tego nie będzie. Potem jak jush wyśle na server i poda linka to jakieś gloopiki przetną światłowód myśląc że to miedziamy kabel i w całej polsce nie będzie neta :x ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLo Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 klub.chip.pl/golo/crash.zip Prosze bardzo... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 Lisek tesh jusz dostal, dzisaij kolo opludnia ale chory ejst an grype, wiec pewnie lezy w luszku a nie przy kompie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 qrna mam taka wade ze zcasem przestawiam literki ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 qrna mam taka wade ze zcasem przestawiam literki ;)piles - nie pisz (joke) :wink: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baltazaar Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 idzie jak krew z nosa :? (4-5k/s) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 piles-nie pisz! nie piles - wypij !! hehe to sie nazywa dyslekcja (sie wie co sei ma) mi ciagnie w miare szybko to jest jakies 10 kilo znaczy sciaglo jush Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLo Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 idzie jak krew z nosa (4-5k/s)dziwne.. chip powinien miec dobry serwer.. ale pewni sa ograniczenia przesylu, a jak cale forum zaczelo ssac to nie dziwne ze kiepsko ciagnie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 fajnie to wyglada szczegolnie to zwolnenie jak spada Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 Idzie spoko 30+ kilo jak obadam sie podziele wrazeniami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 niezle niezle :D 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Zoidberg Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 Filmik niezły :-) Tylko operator musi popracować jeszcze nad techniką :-( (albo kupić statyw). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 ja już sciągam ale będzie ubaw mam 15 kb/s Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dru8d Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 :D masakra :D w pewnym momencie tego zwolnienia trace cedeka z widoku, szkoda że taka marna pogoda była... :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 bez tego zwolnienia wogole podczas kompresji niebylo by widac prawie tego cedeka, wiec porzyczylem od kumpla z osiedla video ,zaczol deszcz kropic to zaczolem zakirzac z tym magnetowidem, iludzie sie fajnie gapili 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...