MeRBi Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 Witam, W ostatnim czasie zakupiłem sobie drugą maszynę opartą o Athlonka64 i platformę PC-Express (Gigabyte K8N-Ultra9 + 2x512MB RAM Kingston PC3200 2,5CL) stąd też pojawił się problem.. jaką grafikę wziąć by była przynajmniej porównywalna z moim AGPowskim 9800PRO... Długo myślałem.. przechodziły mi X700.. X800GT... ale stwierdziłem ostatecznie, że to nie to nie jest... i co tu zrobić ?? Na nowe Radki z serii X1K trzeba będzie trochę poczekać... :cry: a tu niespodzianka... pojawiła się karta low-endowa....zaledwie 4 potokowa a spokojnie dorównująca w.w. radkowi9800 ... 256bit ramki 2,5ns (szybciej niż w moim radku), 256MB.....super !!! :razz: Na razie jest recenzja tutaj : Benchmark.pl Radeon MSI X1300PRO Ale ona nie zaspokaja mojej ciekawości... nt. na przykład : podkręcania. Jeśli ma ktoś już te kartę to bardzo proszę o podzielenia się wrażeniami. Nie tylko tymi giercowymi, ale także tymi wynikającymi z zastosowania technologii Avivo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 U gory masz przyklepione dzialy: ati & nvidia i na przyszlosc zakladaj topicki w odp. dzialach. Pozatym jest juz topic o kartach z serii x1300, x1600 http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=152964 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeRBi Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 Masz rację sorry... Ale mój ma za to ładny wstępniak :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...