kuebk Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 Witam! problem mam taki mam w domu neo dzielone na 2 kompy... i naraz na obu kompach chce grac w diablo2.... wszystko jest ok bo mam 2 orginaly [tzn 2xdiablo2 +2xlod]... keye sa rozne i ogolnie sprawa wyglada OK... jednak problem jest taki jak wejde na bn na ktorymkolwiek z kompow to potem na 2 kompie niemoge wejsc bo pisze ze moje keye sa uzywane przez drugi komp... a zaznaczam za na obu kompach mam calkiem inne keye... wiec uwazam ze to napewno nie wina keyi... na 1 kompie kazdy komplet dziala bez problemu... neta udostepniam przez ics z winxp... na obu kompach winxp... prosze o w miare szybka odpowiedz... dzieki! Pozdro! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 trzeba przekierować drugiego kompa na inny port. Teraz oba operują na tym samym - serwer głupieje, bo widzi jedno IP .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuebk Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 problem rozwiazany... reinstall winxp na kompie z isc odrazu pomogl... teraz wszystko smiga bez problemu :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...