blejdd Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 Napiszcie co myslicie o tej obudowie, bo nie wiem czy warto kupic: http://allegro.pl/show_item.php?item=69546718 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 Wg. mnie dobra, zasilacz też powinien być dobry, sam mam w jednym z kompów SeaSonic (z tym że 300w z aktywnym PFC) i bdb się spisuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blejdd Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 tutaj więcej o tej obudowie : http://www.modthebox.com/review378_4.shtml Wacham sie nad tą obudową a Chiefteckiem BH-01BBB Co radzicie ???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nightstalker Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 Jaki hardkor! O kurde! Jak bym miał 300zł i zamiar kupna nowej budy to bym sie nawet chwili nie zastanawiał i brał tego AC. Po pierwsze jak AC pisze że coś chodzi cicho to można im wierzyć! Nie wiem jak ten "zasilator" się sprawuje, ale podoba mi się miejsce jego zamontowania i sposób chlodzenia... W standardzie masz tez chlodzenie hdd i inne duperele... Wyglą też hardkorowy :D Mnie się podoba na maxa... Jako że jestem maniakiem ciszy i komputer powyzej 18 db jest dla mnie głośny, to polecam AC!!! Jakby tak chodziły po 200zł.... Ech.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blejdd Opublikowano 26 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2005 aa i sluchajcie powiedziano mi, ze ten zasilacz w tej obudowie nie utrzyma mi procesora: amd athlon 64 ??/ to prawda?? moze byc za slaby??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 26 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2005 Możliwe, lepiej bedzie kupić jakiegoś tagana, żeby zachowac cisze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 27 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2005 Hmm ja na SeaSonicu 300w miałem mojego Pentiuma IV który jest bardziej watożerny od AMD 64 i wsio było ok. Na www tej budy pisze że bezproblemu utrzymuje ta zasiłki zestawy PIV 3ghz z Gf6800 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hpx4000 Opublikowano 27 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2005 (edytowane) Miałem tą obudowę i odradzam jej zakupu. Jej zalety to wygląd, ciche wentylatory. Wady to, tylko jedno miejsce na HDD (w aluminiowej kieszeni która zamiast chłodzić bardzo nagrzewa dysk) tylko jedno złącze zasilające dyski SATA (bardzo krótki kabel, sięga tylko do kieszeni na HDD) Dość słaby zasilacz (po miesiącu ze sporym obciążeniem zaczął wydawać dziwne hałasy) złącze 20pin, bardzo się grzeje. Obudowa jest malutka. Jeżeli włożysz tam sprzęt który wytwarza trochę ciepła zaczniesz mieć problemy z wentylacją a niema tam miejsca na dodatkowe wentylatory. Nie pasuje do niej płyta Abit AN8 bo ma wyjścia ATA z prawej strony. Opierają się o kieszeń z dyskiem blokując możliwość podłączenia kabli. Oczywiście jeśli padnie Ci zasilacz to trzeba chyba kupić całą nową obudowę, bo nie widziałam żeby AC sprzedawał same zasilacze Edytowane 27 Października 2005 przez hpx4000 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blejdd Opublikowano 27 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2005 aha... rozumiem... w takim razie nie wezme jej... To jaka obudowe byscie mi polecili kupic tak do 300 zl. max Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blejdd Opublikowano 27 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2005 dobra obudowe juz wybralem. Chcialbym teraz kupic zasilacz o mocy minimum 450 vat (mile widziane wiecej) Bedzie on chodzil w obudowie : Chieftec BH-01BBB i pod bardzo dużym obciążeniem podzespołów komputera. Zalezy mi na bardzo, bardzo cichej pracy! Co byscie polecili??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 27 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2005 Tagana 480W Przeprowadzilismy rozmowe na PW Teraz proponuje jeszcze zapoznac sie z regulaminem. Szkoda zebys zahaczyl kilka procent za nie cytowanie swoich postow tylko nasowanie nowych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...