PiotrekG Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 Witam, Mam płytę główną ASUS A8N-SLI z chipsetem nForce 4 SLI. Od pewnego czasu wentylator montowany na chipsecie zaczął strasznie hałasować i chciałbym go wymienić na jakiś radiator (ewentualnie inny wentylator + radiator). Nie bardzo sie orientuje jaki radiator byłby do tego odpowiedni. Nie chcę ryzykować bo chipset grzeje sie dosyć mocno (obecny wentylator ma ok. 8000-10 000 RPM a chipset i tak jest dosyć ciepły). Czekam na Wasze propozycje. Z góry dziekujęza pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msn Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 Skorzystałem z opcji "szukaj" I temat II temat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekG Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 Dzięki :), następnym razem najpierw poszukam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...