dax Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 Cześć Wam wieczorem. Mam pewien pomysł, tylko nie wiem jak to wykonać. Znaczy wiem, ale nie wiem jak się zwie ten materiał. Otóz potrzebuje czegoś, co da się nałożyć na metal i będzie się trzymało, a będzie konsystencji po stwardnieniu mniej więcej jak gładź szpachlowa, tak żeby można było sobie w tym rzeźbić - co to być, jak to się zwać, mówić prosić ja :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 Masa szpachlowa z włóknem szklanym? Strzelałem ;) To mi do głowy przychodzi ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 szpachla do metalu, nie musi byc koniecznie z wloknem szklanym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dax Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 I to po zaschnięciu ma konsystencje gipsową czy plastikową? Tak, żebym mógł sobie w tym wydrapywać mam na myśli... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktusser Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 Da sie takk średno drapać, ale na upartego wszystko w tym wyrzeźbisz ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RONIN3579 Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 Albo spróbuj POXIPOLEM 2 składnikowym! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ganeon Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 szpachla samochodowa - imho najlepsza do takich zabaw. po wyschnieciu wychodzi zniej cos palstiko-podobnego. całkiem spokojnie sie w tym dłubie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slimmm Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 tylko tez zalezy jak szpachla bo jest specjalna spachla na zdezaki np. ona jest bardziej mieka i bardziej sie podaje chodzi o to zevby nie pekal do szpachli dodajesz utwardzacz i tez zalezy ile go dodasz ale fakt jako tako szpachla jest srednim materialem do ...zezbienai chyba ze zanim dobrze wyshnie bo potem skala...raczje ... popytaj sie w sklepach lakierniczych ... a jesli nie bedziez dalej wiedzial to napisz do mnei spytam sie kumpla laliernika :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanathea Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 Jak duzo wycinasz z frontu to nakladasz sobie z wloknem szklanym - swietnie usztywnia ;) potem jest jeszcze gladka ktora babrze sie jak podgrzana plastelina ale to tylko do wykonczenia :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...