moohomor Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 Witka. Mam pytanie: mianowicie podłączyłem karte kabelkiem do TV ale kabel jest z jednej strony (GF6600) wyjściem s-video a z drugiej strony (TV) zwykły czincz AV. Problem w tym że po włączeniu we właściwościach nVidii telewizora jako monitora nie mam obrazu w odbiorniku TV. Co się dzieje? Czy ja coś zle robie? :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaffar Opublikowano 26 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2005 sprawdz kabel podłańczający grafe do tv miełem to samo ,po zmianie kabla wszystko ok pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 26 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2005 Ja mam podobnie na gf 6200 @ 6600 od winfasta. Przez moment mialem obraz ale bardzo brzydki. Teraz wogole nie mam. Nawet dzwiek nie dochodzi. Kabel sprawdzony, dziala. EDIT Rozwine troche temat. Wskazywaloby niemal wszystko na to, ze karte mam padnieta bo u kumpla tez nie chodzi, a on swojego winfasta z tym, ze 256MB mi pozyczyl i TVout dziala. Ale. Cos z ta moja karta wogole magia sie dzieje. Zbiosowalem ja na swiezutko na 6200 (wczesniej miala bios z 6600). Gdy przyszedlem do kumpla z karta to wykrylo ja ale na sterownikach takich jak ja mialem przed ostatnia aktualizacja. Co najlepsze ON TYCH STEROW NIGDY W KOMPIE NIE MIAL ! Jak to ? Stery przeszly razem z karta graficzna ? Wogole moge w zakladkach nVidia zmieniac sobie na single/clon/dualview ale UWAGA - NAWET GDY TV NIE JEST PODLACZONY ! Widzieliscie kiedys karte graf. NV w ktorej tak mozna ? Wiecie co moze byc nie tak ? EDIT 2 Jeszcze jedna ciekawostka. Przy kazdej zmianie sterownikow system odpala mi karte w klonowaniu. Oczywiscie TVout jest wtedy pusty. Dziwy nad dziwami. Jutro format bo nawet cleaner nie pomaga. Mam nadzieje, ze to soft bo 2 tyg. bez karty nie wytrzymam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...