jacobs17 Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 Witam. Otóż mam taki problem chciałem złożyć sobie dobrego kompa ale na standardzie microATX. I mam problem bo z tego co widzę to wszystko OK ale zasilacze w obudowach MATX są strasznie małe (200-300W) czy można zastosować mocniejszy zasilacz aby ruszył tą kartę (GaINWARD GF6600GT) ?? I ogólnie czy to będzie dobrze śmigać chodzi mi konkretnie o taką płytę główną ASUSa model P5LD2-VM: http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=19512 chciałbym tam wsadzić P4 3.20 Ghz w.w. Gainwarda 6600GT Geil 2x512 DDR2 533Mhz Będę wdzięczny za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ganeon Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 a co za problem? w przypadku barebone'ów są z tym problemy, ale to jest standard miniATX - wchodzi do ATX i do miniATX, do ładnej costki pokroju shuttle tego nie wsadzisz... ale do odrobine wiekszej - bez problemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...