cyganos king Opublikowano 20 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2007 tu masz przykładowe fotki ja mogę wrzucić dopiero po weekendzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shakell Opublikowano 22 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2007 krótka piłka - co lepsze: Nikon coolpix L10 za 370 zł Kadak Easyshare C433 za 300 zł W kategorii cena/jakość? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 27 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2007 Jako ze nie chce zakladac nowego tematu kieruje moje pytanie tu: Jaki aparat do 200zł-250zł, używany z Allegro? ;> Jako new student musze jakis nabyc a bede go potrzebował jedynie do nieprofesjonalnych zastosowan (aukcje allegro, zdjecia z imprez itp itd) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 27 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2007 KLIK ! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 28 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2007 KLIK ! :) Tylko patrz, ze to refurbish A 30 dniowa gwarancja, to jakby jej wcale nie bylo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 28 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2007 Wiec moze jakies inne sugestie? ;> Mowie, uzywki zadowola mnie bezproblemowo ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 28 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2007 (edytowane) Tylko patrz, ze to refurbish A 30 dniowa gwarancja, to jakby jej wcale nie bylo. LoL, patrzę na to co wybieram... Nówki nie kupi i dokładnie wiem, że to refubrish chyba lepszy taki niż nowy ale marny ? Zresztą jak już się wyrwałeś się z dokładnym wskazaniem mi, że jest "tylko" po przeglądzie serwisowym i ma "tylko" 30dni gwary (jak na używkę to sądzę, że sporo bo zwykle nie ma wcale) to zaproponuj coś równie dobrego , albo (jeszcze lepiej) lepszego... ;) Edytowane 28 Lipca 2007 przez MaciekCi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2007 (edytowane) Podobne pytanie, cos na DZIS z cena do 400zl. Najlepiej nowy, ale moze byc tez uzywka w dobrym stanie. Chodzi o zdjecia z imprez, rodzinne itp. Czyli full amatorszczyzna. Zadnych krajobrazow itp nie bedzie. Bedzie cos lepszego od Canona A520 ? I pytanie 2, czy do takiego amatorskiego pstrykania warto dolozyc do A610 ? Edytowane 18 Sierpnia 2007 przez Szawel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 17 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2007 Ponownie: Aparacik do 400zł razem z wysyłką ;] Może ale nie musi być nowy - nawet lepiej jakby była lepsza używka niż gorsza nówka. Ten? Ten2? Ten3? Ten4? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 17 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2007 Ponownie: Aparacik do 400zł razem z wysyłką ;] Może ale nie musi być nowy - nawet lepiej jakby była lepsza używka niż gorsza nówka. Ten? Ten2? Ten3? NIE : 3, bo dość stary i matryca już nie na te czasy ;P 2, bo to Nikon ;) a na poważnie bo lepiej będzie 1 1, bo to CANON !! TAK ! a na poważnie, największe możliwości z powyższych :) śmiało bierz i ciesz ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CKM18 Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2007 Panowie sorry że odświeżam temat , ale mam problem wczoraj odmówił posłuszeństwa mój zaprawiony w bojach Canon A60 nie wiem jeszcze dokładnie co się z nim stało bo wysiadł dziewczynie jak robiła zdjęcia do aukcji allegro :-( jutro ma go przywieźć to zobaczę , ale wątpię że coś z tego będzie poza tym naprawa pewnie będzie droga , więc nie będzie mi się chciało w to bawić i sprzedam go jako uszkodzonego , więc mam pytanie czy do 150zł można kupić jakiś sensowny używany aparat myślę nawet o używanym A60 :-) czy już lepiej dołożyć i kupić jakąś nówkę za 300zł z 2 letnią gwarancją , aparat będzie używany głównie amatorsko do robienia zdjęć na aukcje allegro itp z góry dzięki za odpowiedź Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 1 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2007 Byłem w podobnej sytuacji - tanio i pod allegro ;] - kupiłem: KLYK. Odebrałem osobiście i gostek spuścił mi do 160zł. Teraz widzę że jest ogromne zainteresowanie więc podniosł ceny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CKM18 Opublikowano 2 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2007 (edytowane) dzięki za linka mechl!k , na szczęście aparat rozebrałem przeczyściłem i działa :-) więc na razie nie muszę kupować nowego Edytowane 2 Grudnia 2007 przez CKM18 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 25 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2007 Potrzebuje aparatu do 400zl max 450zl [ale musi byc karta w zestawie i inne sprzety] Aparat musi byc na baterie AA gdyz mam ladowarke i akumulatorki Wymaga od aparatu: -dobre Makro - jestem numizmatykiem i czesto potrzebuje wykonac dokladne zdjecie monety -zeby wychodzily ladne zdjecia ludzi/krajobrazow nie wymaga kto wie czego, bede zabieral go na wycieczki, imprezy etc Nie musi byc bardzo duzo MPX bo z tego co sie orientuje to ilosc MPX ma znaczenie przy wielkosci zdjec a ja plakatow nie bede robil :D takze 3mpix to minimum jednak im wiecej tym lepiej Dobry obiektyw ;) Za bardzo sie na tym nie znam do tej pory mialem HP 635 ale zaczal sie psuc robi bardzo brzydkie zdjecia w makro [zrobilem nim 3k zdjec] i bylem z niego nawet zadowolony Czekam na pomysly z waszej strony :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G.R.E.G Opublikowano 14 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2008 Krótka piłka, brać to, czy jest coś lepszego w podobnej cenie ? Canon Powershot A460 5.0mpix 339 zł http://4speed.pl/index.php?stan=opis&id_towaru=6630 + Pamieć 1GB 19 zł http://4speed.pl/index.php?stan=opis&id_towaru=1843 = 359 zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrkiel Opublikowano 15 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2008 Krótka piłka, brać to, czy jest coś lepszego w podobnej cenie ? Canon Powershot A460 5.0mpix 339 zł http://4speed.pl/index.php?stan=opis&id_towaru=6630 + Pamieć 1GB 19 zł http://4speed.pl/index.php?stan=opis&id_towaru=1843 = 359 zł A530 bez porównania lepszy np. http://allegro.pl/item296316723_canon_a530_fv.html. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pigmej Opublikowano 15 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2008 W cenie do 400 polecam Nikon L10/L11. Do tego zestaw akumulatorków i karta SD 1GB Kingstona i zamykamy się z zapasem w 400. Nawet jeszcze nam starczy na przesyłkę (np. w Agito) lub futerał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adek755 Opublikowano 27 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2008 Jako że jestem obecnie bardzo zainteresowany kupnem cyfraka, przeznaczyłem sporo czasu na porównywania, oceny i przemyślenia. Spośród cyfrówek za +\- 400zł wyłoniłem takie urządzenia: Panasonic Lumix DMC-LZ6 Nikon Coolpix L11 Canon PowerShot A560 Sony DSC-S650 Sony DSC-W35 Sony DSC-S730 Sony DSC-S650 Czy znacie jeszcze jakieś cyfrówki za +\- 400zł? Który z tych podanych przeze mnie będzie najlepszy? Może inny, nie z tej listy? Jakieś sugestie? Wypowiadać się, proszę :) Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 29 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2008 Do zbierałbym do a570IS, choć jak potrzebujesz podst manual to 560 też starczy, ale w 570 masz pełny z PASM'em za 550 możesz kupić, no chyba że 400 to max co możesz przeznaczyć na aparat i nic więcej nie dasz rady zebrać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 29 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2008 czytam juz troche o tych aparatach bylem zdecydowany na kupno nowego canona a560 w morele.net ale zobaczylem canona ixus 40 i tego nikona L11 i nie wiem co wybrać canon chyba lepszy i bardziej bez awaryjny, z drugiej strony nikon mniejszy i tanszy (o 50zł) jestem full amatorem wszystkie ustawienia na auto wiec na manualych mi w sumie nie zalezy, wazne aby filmiki 640/480 mialy dobrą jakość oraz zeby sam aparat był bez awaryjny absolutny max co moge wydac to 440 do tej pory mialem canona a85 i wystarczał z zapasem, tylko te filmy 30s :/ więc canon czy nikon ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adek755 Opublikowano 2 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2008 Maniakalny wczoraj posiedziałem 2 godziny i mogę podzielić się swymi wyliczeniami. Wybór u mnie padł na Canona. Dlaczego? Hmm tu by było bardzo dużo wypisywać, ale od ludzi którzy naprawdę się znają uzyskałem poradę żebym brał taki aparat bo parametry najlepsze (...). Prowadziłem równocześnie 5 tematów na 5 różych forach i wszędzie polecono mi A560. To już nie może być przypadek, tylko ten aparat dobry. Sprawdziłem opinie, zdjęcia z tego apraratu i powiedziałem sobie TAK, to będzie dobry wybór. Poza tym, zobacz jaka oferta jest na agito walentynkowa- 358zł. Ja bym już to łapał, ale całej kasy narazie nie ma, ale Tobie gorąco polecam, bo sam zdecydowałem się jak mówię po dogłębnych analizach i myślę że to będzie dobry wybór. Za 400zł to jeszcze SD 2GB zakupie i aku ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 2 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2008 Maniakalny wczoraj posiedziałem 2 godziny i mogę podzielić się swymi wyliczeniami. Wybór u mnie padł na Canona. Dlaczego? Hmm tu by było bardzo dużo wypisywać, ale od ludzi którzy naprawdę się znają uzyskałem poradę żebym brał taki aparat bo parametry najlepsze (...). Prowadziłem równocześnie 5 tematów na 5 różych forach i wszędzie polecono mi A560. To już nie może być przypadek, tylko ten aparat dobry. Sprawdziłem opinie, zdjęcia z tego apraratu i powiedziałem sobie TAK, to będzie dobry wybór. Poza tym, zobacz jaka oferta jest na agito walentynkowa- 358zł. Ja bym już to łapał, ale całej kasy narazie nie ma, ale Tobie gorąco polecam, bo sam zdecydowałem się jak mówię po dogłębnych analizach i myślę że to będzie dobry wybór. Za 400zł to jeszcze SD 2GB zakupie i aku ;) dzieki, tez tak stwierdzilem i zamowiłem nowego w morele.net za 380zl z odbiorem osobistym ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymy Opublikowano 2 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2008 trzeba było wziąć Fuji A920 albo dozbierać do Canona A720 IS (599 w fotojoker) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robowsky Opublikowano 2 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2008 Canon A720 IS 589zł http://fotoceny.pl/aparaty-cyfrowe-12359.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 2 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2008 (edytowane) trzeba było wziąć Fuji A920 albo dozbierać do Canona A720 IS (599 w fotojoker) Canon A720 IS 589zł http://fotoceny.pl/aparaty-cyfrowe-12359.html zobaczcie na tytuł tematu :unsure: ja mialem przeznaczone max 250zł ale cos mnie ruszyło i dolozyłem tą stówke wiecej Edytowane 2 Lutego 2008 przez Maniakalny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 3 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2008 (edytowane) Co powiecie o takim zestawie? http://allegro.pl/item305017497_canon_a560...teral_raty.html opłaca się to :) ? w sumie to ładowarka taka.. nijaka Edytowane 3 Lutego 2008 przez Black_war Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 5 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2008 Co powiecie o takim zestawie? http://allegro.pl/item305017497_canon_a560...teral_raty.html opłaca się to :) ? w sumie to ładowarka taka.. nijaka dokladac stówe do ładowrki i akuulatorow :blink: kup w agito za 360 sam aparat a reszte dokup, wyjdzie troche taniej :D btw dzis odebrałem a560 i po wyjęciu z pudełka okazalo sie ze jest mniejsze niz a85 co mnie cieszy na karcie 1GB mozna zapisac okolo 8,5 minuty filmu 640x480/30 jeszcze nie moge opanować trybu makro ale jak bede mial wiecej czasu i checi to sie pobawie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robowsky Opublikowano 5 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2008 dokladac stówe do ładowrki i akuulatorow blink.gif kup w agito za 360 sam aparat a reszte dokup, wyjdzie troche taniej icon_biggrin3.gif btw dzis odebrałem a560 i po wyjęciu z pudełka okazalo sie ze jest mniejsze niz a85 co mnie cieszy na karcie 1GB mozna zapisac okolo 8,5 minuty filmu 640x480/30 jeszcze nie moge opanować trybu makro ale jak bede mial wiecej czasu i checi to sie pobawie Zapodaj jakieś fotki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 6 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2008 Zapodaj jakieś fotki na szybko/ ustawienia auto 1600x1200 290kb 3072x2304 960kb 1600x1200 290kb makro nocnych fotek nie wrzucam bo starsznie rozmazane mi wyszły za 2 godziny sprobuje porobić moze sie uda tym razem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 6 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2008 Masz taką samą budę jak miałem, w sumie to jeszcze gdzieś mam ;) Kotek średnio, zaszumione bardzo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...