Manhunt Opublikowano 11 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2008 Witam! Polećcie mi jakiś aparacik do 270zł :) Ogólnie będzie do wszystkiego :) Z góry dzięki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrkiel Opublikowano 11 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2008 Witam! Polećcie mi jakiś aparacik do 270zł :) Ogólnie będzie do wszystkiego :) Z góry dzięki :) Może stary dobry a530? :D http://allegro.pl/search.php?string=a530&a...c=0&order=p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasior500 Opublikowano 8 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2008 (edytowane) Odkopuję temat, co aktualnie wziąć za 200zł z allegro? Aparat ma być nowy i dobry :) (najlepszy wybór) Edytowane 8 Listopada 2008 przez kwasior500 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 23 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2008 Witam, Mój stary aparat cyfrowy (1.3mpx....) wkońcu padł i przyszedł czas na zakup nowego. Jako że mam na ten temat tylko minimalne pojęcie, więc prosiłbym o poradę. Zaley mi żeby aparat był mały i najlepiej (ale nie koniecznie) zasilany zwykłymi bateriami, a nie z akumulatora wbudowanego. Znalazłem w tj cenie Canon`a A470, jest dobry? Polećcie mi coś dobrego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrkiel Opublikowano 23 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2008 Do 400zł... http://allegro.pl/item479924887_canon_a620...brtowy_lcd.html http://allegro.pl/item487235916_aku_energi...lka_gratis.html mam a610 i te akumulatorki, naprawdę super zestaw za tę cenę :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 23 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2008 A tak do max 300zł, coś nowego? chyba że używane też są ok, nie wiem, nie znam się na tym za bardzo.... :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrkiel Opublikowano 24 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2008 Kupiłem a610 z tej aukcji http://allegro.pl/item488965784_canon_a610...ie_przegap.html aparat jest powystawowy i tak jak napisali, posiadał kilka rysek, poza tym nowiutki sprzęt :) Te canonki serii a600 nie mają już takiej badziewnej plastikowej obudowy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k4sha Opublikowano 30 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2008 (edytowane) Brat chce kupić aparat cyfrowy za maksymalnie 450 zł. Musi być nowy, w miarę funkcjonalny i solidny. Będzie używany do wszystkiego. Co możecie polecić? Edytowane 30 Grudnia 2008 przez KijasS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PartyBOY Opublikowano 30 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2008 Ja bym kupił Canona A590 IS. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABI-FOX Opublikowano 31 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2008 (edytowane) Co lepiej kupić? Nowy A460 czy używany A610 od Canona ? Zależy mi na dobrym makro od 1cm ostre i kolorowe zdjęcia ;) A może coś innego do 300zł ? Edytowane 31 Grudnia 2008 przez ABI-FOX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrkiel Opublikowano 1 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2009 A620 :razz: http://allegro.pl/item515979983_canon_a620...gw_7_1mpix.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 1 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2009 Hmm wolałbym jednak coś nowego. Te 620 na zdjęciach z tej aukcji wyglądają dziwnie. Jakby takie wgniecenia na obudowie LCD. Muszę kupić aparat kobiecie, bo chciała mieć swój własny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABI-FOX Opublikowano 2 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2009 No te 620 to jakieś pokiereszowane, a poza tym upchane 7MPx na małej matrycy, dlatego wybieram te 2 z 5MPx matrycami. Więc ? Na allegro można wyrwać po wystawowego canona a610 z drobnymi ryskami za 279zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrkiel Opublikowano 3 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2009 No dobra, akurat ta aukcja nie jest szczęśliwie trafiona, ale a620 to nie jest upychanie pikseli i będzie bez porównania lepszy od a610, upychanie to dopiero może w a640, gdzie jest 10mp ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABI-FOX Opublikowano 3 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2009 A no racja, jednak w sam raz te 7MPx, myślałem jednak czym więcej pikseli to gorzej, ale w tym wypadku ten też może być. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrkiel Opublikowano 3 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2009 Pewnie, że mniejsze upchanie jest lepsze, ale nie w takim stopniu, zauważ, że przy 7mp wydobędziesz więcej szczegółów ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 4 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2009 Akurat ilosc wydobywanych szczegolow to jest zaden argument, chyba ze ktos chce sobie owym zdjeciem sciane wytapetowac. W normalnych wielkosciach (czyli ogladanie na monitorze) roznicy nie bedzie widac. Pojawi sie ona natomiast przy probach kadrowania, jak np. ogniskowej zabraknie i bedzie sie chcialo cos powiekszyc - wtedy mala ilosc Mpix ma urok zadry w tylku ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mihalo Opublikowano 7 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2009 (edytowane) a może tak A630 - mimo, że 8Mpix to jednak ma większy ekran Z drugiej str nie wiem czy ekran ma wyższą rozdzielczość czy ziarnistość ;p Niech ktoś się wypowie jak porównanie szumów A630 i A610 bo miałem A610 ale sprzedałem bo naprawa przewyższyłaby wartość, a tam zdjęcia w nocy był całkiem znośne lampa mocna. edit: jednak są niezbyt dobre opinie na ten temat, A610 będzie najlepszym wyborem Edytowane 7 Stycznia 2009 przez mihalo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABI-FOX Opublikowano 7 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2009 Kupiłem na Allegro A610 za 279zł i polecam bo stan prawie bdb, tylko kilka rysek, w pełni sprawny :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 8 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2009 (edytowane) Mam a610, a gdzies na weselu dopadlem a630... Pierwsza kontrolna fotka i takiego szumofonu dawno nie widzialem, no nie, widzialem! A byl to a520 :lol2: Juz w temacie do 1k pisalem czym by tu zastapic a610, wiec moze ktos tu odpowie :wink: Ma byc mniejsze, a fotki porownywalne/lepsze. Milo widziany manual, ale z tego co ogladalem z pelnym manualem beda tylko zaawansowane kompakty (p6000, LX3), a reszta amatorskich zostala niezle wykastrowana (a1000, ixus'y itd.) :sad: Bawilem sie rowniez a2000 i slabizna. Aparat strasznie zamulony po zrobieniu fotki trzeba czekac i czekac (pewnie chodzi o czas ladowania lampy) i dodatkowo na najnizszym iso z lampa i z zoomem fotki strasznie ciemne :blink: pzdr Edytowane 8 Stycznia 2009 przez chemiczny_ali Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FaZiMoDo Opublikowano 28 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2009 (edytowane) Witam. Zastanawiam sie nad tymi modelami. Canon A590 IS, Panasonic LZ8, Sony DSC-W120 Mial ktos moze stycznosc i moze cos polecic ? Z gory dzieki Edytowane 28 Stycznia 2009 przez FaZiMoDo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fa!th Opublikowano 28 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2009 Panasonic LZ8, Sony DSC-W120 http://www.dpreview.com/reviews/Q408budgetgroup/page15.asp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FaZiMoDo Opublikowano 28 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2009 Dzieki wielkie. Wezme Canonka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milanogirl Opublikowano 5 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2009 Aparat Canon PowerShot A560 :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 6 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2009 Kupiłem Canona A620 z aukcji na allegro (ten z dodatkami) i powiem, że jestem całkiem miło zaskoczony ;) Aparat przyjemny i łatwy w obsłudze. Nie mając instrukcji ani doświadczenia w miarę szybko się połapałem co i jak. Bateria, ładowarka, futerał, pasek, karta 2gb i mamy wszystko co potrzebne :D Dzięki za rady Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*Snow* Opublikowano 26 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2009 Witam, Planuje zakup aparatu cyfrowego do kwoty 400zł, niestety jestem troche słaby w tym temacie dlatego musiałem zwrócic się do fachowców ;] Wymagania: - łatwy w obsłudze - cena podana w temacie (najlepiej żeby zmieścic się z karta i aku) - dobra bateria - no i żeby ładne fotki robił Przeznaczenie: Aparat używany będzie przez osobę starszą więc pasuje żeby był latwy w obsłudze, nie musi miec super bajerów ważne żeby robił ładne zdjęcia. Przeznaczony będzie głownie do robienia zdjęć w ogrodzie (kwiatów itp.). Z góry dzieki za pomoc, czekam na propozycję Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymonsz Opublikowano 28 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2009 Żeby nie zakładać kolejnego tematu: Zastanawiam się nad zakupem aparatu dla swojej dziewczyny. Do wykorzystania mam max 500PLN. Jej najbardziej podoba się: SAMSUNG L210 Dawno już nie śledziłem ofert dotyczących aparatów i nie wiem jak to obecnie wszystko wygląda. Co możecie mi polecić w tym zakresie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 10 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2009 Czytałem dużo ale stanołem przed wyborem Canon a610 / 620 / 710 który jest najlepszy. Jestem amatorem i mi głownie chodzi o dobry typ auto. I co często się zdarza mojemu a520 śnieg na obrazie :/ co mnie bardzo irytuje przy ciemnych scenach :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrkiel Opublikowano 10 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2009 (edytowane) Czytałem dużo ale ? przed wyborem Canon a610 / 620 / 710 który jest najlepszy. Jestem amatorem i mi głownie chodzi o dobry typ auto. I co często się zdarza mojemu a520 śnieg na obrazie :/ co mnie bardzo irytuje przy ciemnych scenach :/ a610 - przewalony obiektyw, który w tydzień po zakupie potrafi się kompletnie zakurzyć (wysuwają się 3 'części' obiektywu) a620 - to samo + większe szumy a710 - chyba najlepszy wybór, lepsza matryca mimo mniejszych rozmiarów, szybszy procesor, zoom 6x, no i optyczna stabilizacja ;) Edytowane 10 Lipca 2009 przez cyrkiel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vENiZE Opublikowano 28 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2009 Witam - co moglibyście Panowie polecić nowego do ~500zł? Myślałem o A710 (~450zł) ale tylko używki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...