cyrkiel Opublikowano 23 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2011 A495 - tanie i pewne, i można wgrać CHDK do niego :D A610 to już starsza konstrukcja, starszy procesor, a aparat słynie z tego, że lubi się szybko kurzyć za szkłem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SubMaFioZo. Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Zakupiłem Lumixa ZS-6 odpowiednik TZ8 i jestem mega zadowolony :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2011 Witam wszystkich Chcę zakupić na prezent aparat cyfrowy z przeznaczeniem nieprofesjonalnym, typowy spacerowy pstrykacz. Rozważałem dwa modele: OLYMPUS VG-130 i KODAK M575 głownie te dwa brałem pod uwagę ze względu na to że nagrywają filmy 720p i są w miarę tanie (około 350 zł). I tu pytanie który lepszy, miałem do czynienia z kodakiem m530, jest to seria w ktorej były 4 modele m530, m550, m575, m580 (większy numerek=drożej). Aparacik był spoko tylko w kiepskich warunkach pokojowych przy sztucznym świetle automat słabo sobie radził a zdjęcia będą robione głownie w automacie, pozatym to świetny aparat. Z Olympusem nigdy do czynienia nie miałem. Proszę o porady i wszelkie sugestie oraz jeśli znacie coś podobnego a uważacie że jest lepsze od tego co zaproponowałem to proszę też napiszcie. Pozdrawiam Michał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apo5 Opublikowano 19 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2012 (edytowane) Chłopie. Weź nie przepłacaj za małpę i kup najzwyklejszego fuji av 200. Filmy kreci bardzo dobre - razem z dzwiękiem. Zdjecia robi (zajebista opcja zdjec panoramicznych - mega mi się przydał na urlopie na kanarach bo nie chcialo mi się lepić panoram z lustrzanki) - karte pamieci wsadzisz. Na ceneo znajdziesz go za niecale 180 zlotych (ja swój kupiłem w neonet bodajze za 190 zlotych - a są firmy ktore próbują go wcisnąć i po 350 -_- ). Naprawdę nie warto ładować hajs w aparat ktory bedzie sie walał po plecaku (bo predzej czy poźniej tak będzie) a ktory zdjecia w slabych warunkach oswietleniowych robi identyczne jak cala masa drozszych zarabiających na swojej marce małp. Mam porownanie tego fuji ktory kupiłem żonie zeby sobie cykała a aparatem megahiperwypas lumixem za 700 zlotych wodoszczeeelnym ktory kupila kolezanka - tak samo shitowe zdjecia robi w slabym oswietleniu - cudów nie ma - jak masz srakowate swiatlo to bez lampy sie nie obejdzie. Ludzie, nie przeplacajcie za małpki bo naprawdę nie warto :) Edytowane 19 Stycznia 2012 przez apo5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam83 Opublikowano 3 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2012 Poszukuje aparatu do 250zł Główne kryterium to dedykowane akumulatory i w sumie jedyne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 3 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2012 Tylko Samsung PL55 przychodzi mi do głowy w tej cenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilobajt Opublikowano 27 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2012 (edytowane) Witam, Poszukuje aparat cyfrowy do robienia zdjęć z notatek na studiach i wizji lokalnych w pracy (nic wymagającego) Kryterium to zasilanie na akumulatorki AA lub AAA. Karta microSDHC lub SDHC. Budźet 200-300zł Co polecicie ?? Dzięki za pomoc! Edytowane 28 Października 2012 przez kilobajt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PC_Master Opublikowano 6 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2015 (edytowane) Szukam dobrego aparatu fotograficznego w cenie do 400 zł. Nie znam się na tym, więc nie powiem jakie mam wymagania, bo nie potrafię ich profesjonalnie określić. Mają być dobre zdjęcia w kiepskim i zbyt mocnym świetle. Może być używka. Przepraszam, nie zauważyłem tematu Edytowane 6 Lutego 2015 przez PC_Master Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pioneerek Opublikowano 13 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2015 Ja kupiłem ostatnio Canon'a 350D za 200 zł, i powiem tak do amatorskich zastosowań jest idealny. Więc mogę Ci polecić ten aparat. Pozdrawiam Piotrek :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...