Dr@GuN Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 nie mam dzwięku , stery sie instalują , ale nie ma dzwięku dalej , w biosie uaktywniona jest karta ale w windzowsie jej nie widzi .... co zrobić... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek-83 Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 Przede wszyskim sprawdz czy laczysz pod dobre gniazdo :) Rozumiem ze w wnidowsie widzi karte wiec moze zrob redgen sterownika i zaobacz czy cos nie jest sciszone alebo wogle wylaczone. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr@GuN Opublikowano 26 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2005 po pierwsze wtyka w dobrym miejscu (tak nawiasem to na wszelki wypadek próbowałem podczepiać do wszystkich) ale to nie jest problem ,żecz w tym że w windowsie wogule jej nie widzi , ew w menadżeże widzi tylko taki pci device czy jakoś ze znakiem zapytania , dodam że nowicjuszem w kompach nie jestem , ale ten przypadek wygląda mi na uszkodzenie płyty... co wy powiecie o tym ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek-83 Opublikowano 26 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2005 Moze w manualu cos jest napisane? A skoro windows widzi to moze poszukaj innego sterownika? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr@GuN Opublikowano 26 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2005 w tym żecz że windows tak czysto tego nie widzi , wgrywałem już nowe stery (wcześniej nie napisałem tam jest zwykły xp) w manualu nie ma słowa o tym... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ganeon Opublikowano 26 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2005 jak ma zapytniek w menedzerze to: prawy klawisz --> odinstaluj. nastepnie płytka ze sterami i jedziesz instalke. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr@GuN Opublikowano 26 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2005 (edytowane) dalej to samo , już prubowałem tego typu sztuczek , próbowałem nawet na siłę wstawić ten sterownik a on dalej tłukł swoje.... prubowałem już z nowymi sterami.. edit: nie wiem ale w biosie jest podopcja po uaktywnieniu w biosie , można wybrać : ac 97 lub realteka... wybieram nieważne co jest tak samo... Edytowane 26 Października 2005 przez Dr@GuN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy05 Opublikowano 26 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2005 a komp podkrecany?? pci zablokowane ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr@GuN Opublikowano 26 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2005 nic nie podkręcane , a karta jest wbudowana... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malkovich Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 zainstaluj service pack2 dla WinXP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr@GuN Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 teraz to już wiem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...